Atletico Madrid Voetbalreizen & Tickets

Aanbod
 • Aanbod
 • Sfeerimpressie
 • Clubinfo
 • Klantbeoordelingen
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2018 - 2019 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Voetbalreizen & tickets Atletico Madrid - Estadio Wanda Metropolitano

Atlético Madrid is de tweede club uit Madrid, maar verwacht niet dat ze onder doen voor Real Madrid. De club maakt de afgelopen jaren met FC Barcelona en Real Madrid de top 3 van Spanje compleet. Onder leiding van trainer Diego Simeone leverde "Atleti" goede prestaties. Onder andere werd de Europa League en de landstitel binnengehaald. Atlético weet jaar op jaar goed te presteren en men probeert dit seizoen zeker weer voor de titel te gaan. Spelers als Griezmann en Koke spelen hier de sterren van de hemel en de club heeft het kind van de club weer terug gehaald met Fernando Torres. Boek nu uw voetbalreis via Voetbalreizen.com. Geniet van de Spaanse hoofdstad en van het nieuwe stadion, Estadio Wanda Metropolitano.

Sfeerimpressie

Clubinfo

Opgericht:
1903
Stadion:
Estadio Wanda Metropolitano
Locatie:
Madrid
Derby:
Atletico Madrid - Real Madrid
Website:
www.clubatleticodemadrid.com
Topspelers:
Griezmann, Koke, F. Torres
Logo Atletico Madrid

Clubhistorie

In 1903 werd Atlético Madrid door drie Baskische studenten opgericht als dochterclub van het Baskische Athletic Bilbao onder de naam Athletic Club de Madrid. Pas in 1920 werd de club onafhankelijk. Men speelde in het zuiden van de stad op Vallecas, totdat in 1923 het stadion van de metro-maatschappij, Estadio Metropolitano, in het westen van Madrid werd gehuurd. In 1947 werd de club losgekoppeld van de luchtmacht en kreeg het de huidige naam, Club Atletico de Madrid.

In 1958 speelde de club voor het eerst Europees voetbal als nummer 2 van de Spaanse Primera División omdat Real Madrid zowel de titel als de Europa Cup I won. Atletico Madrid is tegenwoordig uitgegroeid tot een topploeg die ook in Europa furore maakt. In 2010 en 2012 won Atletico Madrid zowel de UEFA Cup als de UEFA Super Cup. In 2014 won de tweede club van Madrid na 18 jaar weer de Spaanse landstitel, onder leiding van Diego Simeone.

Ambities

De "Los Colchoneros" zoals de bijnaam luidt van Atlético Madrid willen ook dit jaar weer meestrijden om de Spaanse titel en de Champions League. De bijnaam komt door de rood witte strepen op het shirt, in Spanje werden vroeger veel matrassen verkocht die een rood-witgestreepte matrashoes hadden. 'Colchón' is het Spaanse woord voor matras.

Ook dit jaar willen de "Los Colchoneros" hun ambities waarmaken. Fernando Torres moet samen met Antoine Griezmann in de aanval ervoor zorgen dat Atlético weer mee kan doen om de prijzen. Hoewel dit een zeer zware klus is, moet Atlético Madrid met hun talentvolle en hardwerkende selectie hiertoe in staat zijn. De gepakte landstitel in 2014 en deelname aan de Champions League finale zal ze hierbij vast veel zelfvertrouwen geven!

Stadion

Het Estadio Vicente Calderón, is de thuisbasis van Atletico Madrid. Met zijn 54.851 zitplaatsen is het één van de grootste stadions van Spanje. Het stadion wordt ook regelmatig gebruikt voor interlands van het Spaanse nationale elftal. Het Estadio Vicente Calderón ligt in het centrum van Madrid aan de oevers van de Manzanares. De originele naam van het stadion bij de ingebruikname in 1966 was dan ook het Estadio Manzanares, maar de naam werd later veranderd in Estadio Vicente Calderón ter ere van de toenmalige president Vicente Calderón. Wilt u de Spaanse voetbalsfeer proeven en de topspelers van Atletico Madrid live aan het werk zien? Boek dan nu uw voetbalreis naar Atletico Madrid op onze website!

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • Voetbalreizen.com totaal score

  [[ company.total_score ]]
  Laatste beoordeling
  [[ latestReview ]]
  [[ company.total_reviews ]] beoordelingen
  [[ company.total_views ]] keer bekeken
 • [[ result.customer.name ]]
  [[ result.customer.place ]]
  [[ result.customer.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.extraquestions.multiple_choice.answer ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]