Rangers FC Voetbalreizen & Tickets

Aanbod
 • Aanbod
 • Sfeerimpressie
 • Clubinfo
 • Klantbeoordelingen
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2018 - 2019 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Informatie voetbalreis Rangers FC - Ibrox Stadium

 • Opgericht: 1872
 • Capaciteit Stadion: 50.817
 • Bijnaam: The Gers
 • Bekende (oud) spelers: Bruno Alves, Frank en Ronald de Boer, Fernando Ricksen
 • Grootste rivaal: Celtic FC

Altijd al de succesvolste club van Schotland willen bezoeken? Een voetbalreis naar Rangers FC in combinatie met de stad Glasgow is een absolute aanrader. Celtic FC speelt haar thuiswedstrijden in het Ibrox Stadium, dit stadion biedt plaats aan ruim 50.000 toeschouwers.

Stel nu jouw voetbalreis samen bij Voetbalreizen.com en je bent verzekerd van een unieke (voetbal)ervaring in de prachtige stad Glasgow.

Voetbalstad Glasgow

Naast Rangers FC is er in Glasgow nog een profclub te vinden, namelijk Celtic FC. Twee hele grote rivalen die elkaar al jaren bestrijden. Deze twee clubs maken in principe elk jaar gezamenlijk uit wie er kampioen wordt. De derby Celtic FC-Rangers FC is het bezoeken meer dan waard. Volop strijd: zowel op het veld als op de tribune. Er is sprake van een echte topsfeer!

Bezoek een wedstrijd van Rangers FC in combinatie met de stad en jij en je vrienden zullen er nog lang over napraten!

Voetbaltickets Rangers FC

Het stadion van Rangers FC is het bezoeken meer dan waard. Het is een prachtig stadion dat in 1872 geopend is. De sfeer in het stadion is er altijd goed!

Het is niet eenvoudig om aan kaarten voor voetbalwedstrijden van Rangers FC te komen. Voetbalreizen.com beschikt over de juiste partners en stellen daarom met alle plezier jouw voetbalreis samen. Wij regelen voor jou de voetbaltickets, de vlucht en het hotel.

Rangers FC wedstrijd bezoeken

Bezoek een wedstrijd van Rangers FC en voeg je bij de voetbalfans die hun voetbaltickets hebben geboekt bij Voetbalreizen.com.

Sfeerimpressie

Clubinfo

Opgericht:
1872
Stadion:
Ibrox Stadium
Capaciteit:
50.987
Locatie:
Glasgow
Clubkleuren:
Blauw / Wit
Derby:
Glasgow FC - Celtic FC
Website:
www.rangers.co.uk
Topspelers:
Wallace, O'Halloran, Barton
Logo Rangers FC

Clubhistorie

FC Rangers, voorheen Glasgow Rangers, is een club met een rijke historie. De club speelde vanaf 1890 tot aan het jaar dat ze failliet gingen onafgebroken op het hoogste niveau in Schotland. Na het faillissement maakte de club een doorstart maar moest wel in de Scottish League Two beginnen (het vierde niveau van Schotland). Onder de nieuwe naam FC Rangers werd de club 3 keer achter elkaar kampioen en promoveerde vorig seizoen weer naar het hoogste niveau. Dit betekend ook dat de Old Firm in competitieverband weer terug is. Old Firm is de naam voor de Glasgow derby tussen Rangers FC en Celtic. De Derby tussen de Rangers en Celtic staat bekend als een van de belangrijkste klassiekers in de wereld. Rangers FC heeft het wereldrecord van de meeste landstitels, namelijk 54. Ook werd de Schotse FA Cup 33 keer gewonnen en werd in 1972 de Europacup II gewonnen.

Ambities

Sinds 2012, toen de club op het vierde niveau moest beginnen, was de doelstelling zo snel mogelijk weer terug te keren naar het hoogste niveau in Schotland. Dit is vorig seizoen gelukt. De ambitie voor volgend seizoen is verrassend genoeg niet alleen handhaving op het hoogste niveau maar ook Europees voetbal behalen. Voor de supporters van de Rangers FC is het winnen van de Old-Firm dit jaar misschien nog wel belangrijker dan het behalen van Europees voetbal.

Stadion

Ibrox Stadium heeft een capaciteit van 50.987 plaatsen en ligt in het westen van de stad Glasgow in de wijk Ibrox. De wijk is goed te bereiken door een rechtstreekse metro verbinding vanuit het centrum. Ibrox is al sinds 1899 de thuishaven de FC Rangers en wordt gekenmerkt als een gezellig stadion met gezellige supporters. Toen de club in 2012 werd teruggezet naar het 4de niveau van Schotland vestigde Ibrox Stadium een record. Op 18 augustus 2012 had de club namelijk nog altijd 49118 toeschouwers. Ook bij de wedstrijden erna bleven de supporters de club trouw en bleef het aantal toeschouwers ver boven het gemiddelde van de competitie. Mede door het succes van de supporters is de club dit seizoen voor het eerst sinds 2012 weer actief op het hoogste niveau.

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • Voetbalreizen.com totaal score

  [[ company.total_score ]]
  Laatste beoordeling
  [[ latestReview ]]
  [[ company.total_reviews ]] beoordelingen
  [[ company.total_views ]] keer bekeken
 • [[ result.customer.name ]]
  [[ result.customer.place ]]
  [[ result.customer.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.extraquestions.multiple_choice.answer ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]