FAQ Voetbal Garantregeling

Overzicht

Voetbalreizen & tickets binnen Europa

Altijd al eens een voetbalwedstrijd in het buitenland willen bezoeken? Voetbalreizen.com heeft een groot aanbod van voetbalwedstrijden die je in het buitenland kunt bezoeken. De afgelopen jaren hebben al vele voetballiefhebbers een unieke voetbalreis mogen ervaren! Bekijk het aanbod van je favoriete land en stel je voetbalreis samen! Mocht jouw gewenste land er niet tussen staan of heb je aanvullende wensen? Neem dan gerust contact met ons op!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

Voetbalreizen naar het buitenland

Voetbalwedstrijden in het buitenland staan garant voor een waar spektakel. De fantastische Engelse sfeer, de Duitse gemoedelijkheid, de Spaanse schoonheid en de Italiaanse passie zijn absolute aanraders voor een voetbalreis! Er zijn natuurlijk nog veel meer opties voor een fantastische voetbalreis, wat te denken van Frankrijk, Schotland of Portugal? In Frankrijk kun je bijvoorbeeld Depay en Neymar zien schitteren.

Voetbalreizen.com verzorgt inmiddels alweer ruim dertien jaar voetbalreizen naar het buitenland. Wij verzorgen de complete voetbalreis van A tot Z zodat jij en je vrienden zonder zorgen een voetbalwedstrijd in het buitenland kunnen bezoeken. Stel jouw voetbalreis samen en je bent verzekerd van een unieke voetbalervaring!