SS Lazio voetbalreizen & tickets

Aanbod
 • Aanbod
 • Sfeerimpressie
 • Clubinfo
 • Klantbeoordelingen
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn geen wedstrijden bekend, wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden? Laat dan hier uw gegevens achter.

Voetbalreizen & tickets SS Lazio - Stadio Olimpico

SS Lazio speelt, net als aartsrivaal AS Roma, haar thuiswedstrijden in het Stadio Olimpico. Dit immense stadion biedt plaats aan ruim 70.000 supporters. De Italiaanse club is een stabiele subtopper in de Serie A en herbergt een aantal Nederlandse spelers zoals Stefan de Vrij, Ricardo Kishna en Wesley Hoedt. Zie topspelers zoals Ciro Immobile, Lucas Biglia en Marco Parolo live aan het werk. Boek een voetbalreis naar Rome en combineer uw reis met de historische stadskern van de Italiaanse hoofdstad of breng een bezoek aan Vaticaanstad. Boek nu snel uw voetbalreis via Voetbalreizen.com!

Sfeerimpressie

Clubinfo

Opgericht:
1900
Stadion:
Stadio Olimpico - Lazio Roma
Capaciteit:
72698
Locatie:
Rome
Clubkleuren:
Licht blauw
Derby:
SS Lazio - AS Roma
Website:
www.sslazio.it
Topspelers:
Candreva, Parolo, Anderson
Logo SS Lazio

Clubhistorie

Voor de oprichting van Lazio Roma moet je terug naar 9 januari 1900. Op een bankje voor de Piazza della Liberta besluiten negen goede vrienden een sportclub op te richten, genaamd Societá Podistica Lazio. De kleuren die gekozen werden voor de club, die zich voornamelijk richtte op marathons, werden blauw en wit, geïnspireerd door de Griekse vlag. Pas twee jaar na de oprichting ging men zich bezighouden met voetbal, en met succes. In 1907 werd de eerste prijs binnengehaald, en er zouden er nog vele volgen.

De laatste jaren heeft Lazio Roma helaas geen successen meer behaald.

In de historie heeft Lazio Roma beslag weten te leggen op de volgende prijzen: 2 keer de landstitel, 5x de Italiaanse beker en 1x Europacup II

Ambities

De fanatieke aanhang van Lazio Roma die bekend staan om hun extreemrechtse ideeën zit met smart te wachten op nieuw succes van hun club. Ondanks de magere jaren waarin Lazio Roma niet in staat was om te concurreren voor de landstitel, heeft het de ambitie om weer terug te keren aan de Italiaanse top. Dit jaar zullen ze proberen met een mix van jonge en ervaren spelers de Italiaanse top opnieuw te bestormen.

Stadion

Het Stadio Olimpico (olympisch stadion) van Rome is een unieke plek. Niet alleen is het de thuisbasis van zowel AS Roma als Lazio Roma, twee voetbalclubs uit de hoogste voetbal competitie in Italië, maar verder worden ook vele andere sportevenementen georganiseerd zoals atletiek en rugby. Daarnaast worden er ook vaak nog concerten en andere grootse evenementen gehouden. Met een capaciteit van zo'n 72.000 mensen en een sfeer waar je 'u' tegen zegt is het ook geen wonder dat hier altijd wel wat te doen is. Het is dan ook zeker een aanrader om een keer een bezoek te brengen aan dit prachtige stadion, met name als voetbalwedstrijd plaats vindt!

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • Voetbalreizen.com
  [[ company.total_score ]] 10

  Voetbalreizen.com totaal score

  [[ company.total_score ]]
  Laatste beoordeling
  [[ latestReview ]]
  [[ company.total_reviews ]] beoordelingen
  [[ company.total_views ]] keer bekeken
 • [[ result.extraquestions.multiple_choice.answer ]]
  [[ result.total_score ]] 10
  [[ result.customer.name ]]
  [[ result.customer.place ]]
  [[ result.customer.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.extraquestions.multiple_choice.answer ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]