Valencia CF Voetbalreizen & Tickets

Aanbod
 • Aanbod
 • Sfeerimpressie
 • Clubinfo
 • Klantbeoordelingen
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2018 - 2019 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Voetbalreizen & tickets Valencia CF - Estadio Mestalla

Valencia is één van de topclubs in de Primera Division. Een bezoek aan het authentieke en sfeervolle Estadio Mestalla is een geweldige belevenis en zeker een voetbalreis waard. Combineer uw bezoek aan de Spaanse stad met een bezoek aan een stadion dat aan ruim 55.000 toeschouwers plaats biedt. Bezoek deze club tijdens een sfeervolle voetbalreis en zie spelers als Nani en Zakaria Bakkali live aan het werk.

Sfeerimpressie

Clubinfo

Opgericht:
1919
Stadion:
Estadio Mestalla
Locatie:
València
Clubkleuren:
Wit / Zwart
Derby:
Valencia CF - Villareal CF
Website:
www.valenciacf.com
Topspelers:
Nani, Medran
Logo Valencia CF

Clubhistorie

Valencia CF werd op 10 mei 1919 opgericht in de Torino Bar in Valencia. De eerste president en mede-oprichter werd Octavio Augusto Milego Díaz.

In het verleden kende Valencia al grootse successen. Met onder andere de Nederlander Faas Wilkes die de supporters in Mestalla liet genieten van zijn dribbelkunsten. Helaas staat Valencia ook bekend om zijn financiële problemen. Hierdoor kunnen ze de zelf opgeleide spelers vaak zelf niet behouden (Villa, Silva, Mata en Alba). Door de financiële problemen moeten zij vaak hun beste spelers verkopen. Echter ondanks de lastige financiële tijden strijdt Valencia altijd mee op de bovenste plaatsen in de Primera Division

Ambities

Ondanks de financiële problemen is Valencia ieder seizoen weer in staat om tot de topploegen van de Primera Division te behoren.

Bijna ieder jaar raakt Valencia wel een van zijn sterkhouders kwijt maar door goed scoutingswerk en gerichte aankopen blijft Valencia altijd aanhaken bij de top. Zodra Valencia de financiële problemen achter zich kan laten kan het echt gaan uitgroeien tot een Europese topper!

Stadion

Estadio Mestalla werd geopend op 20 mei 1923 met een wedstrijd tussen Valencia CF en stadsgenoot UD Levante. De thuisclub won met 1-0. Vier jaar na de opening werd het 17.000 plaatsen tellende stadion uitgebreid. Nadat Estadio Mestalla tijdens de Spaanse Burgeroorlog ernstige schade had opgelopen, werd het stadion gedurende de jaren veertig gerenoveerd en uitgebreid tot een capaciteit van 45.000 plaatsen. In 1959 vond het eerste Europa Cup-duel plaats in Estadio Mestalla tussen Valencia CF en het Engelse Nottingham Forest. In 1982 was Estadio Mestalla één van de stadions waarin gespeeld werd tijdens het WK. Tussen 1969 en 1994 droeg het stadion de naam Estadio Luis Casanova naar de toenmalige clubpresident Luis Casanova. In 1992 kreeg het stadion de oude naam terug op wens van Casanova zelf.

In 2006 werden de plannen gepresenteerd voor de opvolger van Estadio Mestalla, Nou Mestalla. Dit stadion zou af moeten zijn voor het seizoen 2009/2010. In februari 2009 werd de bouw van het nieuwe stadion stilgelegd wegens geldgebrek. In januari 2012 werd een akkoord bereikt met investeerders (Bankia) om de bouw verder te zetten, zodat er in 2014 gespeeld kon worden. Echter is dit nog steeds niet het geval en speelt Valencia nog in Estadio Mestalla, met de prachtig kenmerkende steile tribunes. Als de bouw hervat zal worden duurt het nog 14 maanden voor het stadion klaar zal zijn.

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • Voetbalreizen.com totaal score

  [[ company.total_score ]]
  Laatste beoordeling
  [[ latestReview ]]
  [[ company.total_reviews ]] beoordelingen
  [[ company.total_views ]] keer bekeken
 • [[ result.customer.name ]]
  [[ result.customer.place ]]
  [[ result.customer.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.extraquestions.multiple_choice.answer ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]