Bologna FC 1909 Voetbalreizen & Tickets

Aanbod
 • Aanbod
 • Sfeerimpressie
 • Clubinfo
 • Klantbeoordelingen
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2018 - 2019 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Informatie voetbalreis Bologna FC 1909 - Stadio Renato Dall’Ara

 • Opgericht: 1909
 • Capaciteit stadion: 40.572
 • Bijnaam: Rossoblu
 • Bekende (oud) spelers: Roberto Baggio, Destro
 • Grootste rivaal: Parma Calcio 1913

Noord-Italië is een waar paradijs voor de echte voetballiefhebber, in dit gebied is het vaak lekker weer, zijn er mooie oude (vervallen) stadions te vinden en is er sprake van puur voetbalromantiek. Zo ook bij Bologna FC 1909.

Bologna is een prachtige (oude) stad met bijna 400.000 inwoners, tevens is het de hoofdstad van de gelijknamige provincie. De club is opgericht in 1909 en is de trots van de stad. Bologna FC 1909 heeft in totaal 7x de Italiaanse Serie A gewonnen maar is de laatste jaren geen hoogvlieger meer.

De club speelt haar thuiswedstrijden in het Stadio Renato Dall’Ara, dit is een prachtig oud Italiaans stadion waar je in de verte de lichtmasten al kan zien.

Stel nu jouw voetbalreis bij Voetbalreizen.com samen en geniet van Stadio Renato Dall’Ara! Zeg nou zelf, alleen de naam van het stadion klinkt toch al prachtig?

Stad Bologna

Bologna is een historische stad gelegen in het noorden van Italië. De stad heeft vele bezienswaardigheden, leuke parkjes en goede trein- en bus verbindingen naar andere steden in de buurt. In Bologna is de oudste universiteit van Europa te vinden, hierdoor staat de stad al eeuwen bekend als echte studentenstad. Bologna is een echte levendige stad waar altijd wel iets te zien of te doen is. Het oude historische centrum is hierbij een echte aanrader.

Bologna heeft bijna 400.000 inwoners en is een echte aanrader om eens te bezoeken. Naast het mooie stadion en de stad is het weer er ook vaak mooi!

Bezoek een wedstrijd van Bologna FC 1909 in combinatie met de stad en jullie zullen er nog lang over napraten!

Voetbaltickets Bologna FC 1909

Voetbalreizen.com biedt jou voetbaltickets voor thuiswedstrijden van Bologna FC 1909. Een voetbalwedstrijd van Bologna FC 1909 in combinatie met de stad is een ware belevenis. Bij Voetbalreizen.com stellen wij jouw ultieme voetbalreis met plezier samen. Wij regelen voor jou de voetbaltickets, de vlucht en het hotel.

Bologna FC 1909 wedstrijd bezoeken

Bezoek een wedstrijd van Rossoblu en voeg je tot de familie die hun tickets bij Voetbalreizen.com gekocht hebben!

Sfeerimpressie

Clubinfo

Opgericht:
3 oktober 1909
Clubkleuren:
Rood, Blauw, Wit
Derby:
The Derby dell'Emilia
Topspelers:
Destro, Palacio
Logo Bologna FC 1909
 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • Voetbalreizen.com totaal score

  [[ company.total_score ]]
  Laatste beoordeling
  [[ latestReview ]]
  [[ company.total_reviews ]] beoordelingen
  [[ company.total_views ]] keer bekeken
 • [[ result.customer.name ]]
  [[ result.customer.place ]]
  [[ result.customer.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.extraquestions.multiple_choice.answer ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]