Sevilla CF Voetbalreizen & Tickets

Aanbod
 • Aanbod
 • Sfeerimpressie
 • Clubinfo
 • Klantbeoordelingen
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2018 - 2019 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Voetbalreizen & tickets Sevilla FC - Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán

Sevilla is een voetbalclub uit het zuiden van het land. De club is opgericht in 1890. De club heeft een rijke geschiedenis en is de enige club die de UEFA Cup / Europa League meer dan 4 keer wist te winnen. Na de overwinning op Liverpool in 2016 speelt de Spaanse club dit seizoen Champions League voetbal. Tijdens uw voetbalreis zal u Sevilla bewonderen in hun thuishaven 'Estadio Ramón Sánchez Pizjuán'. Naast het topvoetbal kunt u uw voetbalreis goed combineren met de cultuur in de stad Sevilla. Boek nu uw voetbalreis en zie spelers als Vitolo en Steven N'Zonzi live aan het werk.

Sfeerimpressie

Clubinfo

Opgericht:
1890
Stadion:
Estadio Ramón Sanchez Pizjuán
Locatie:
Sevilla
Clubkleuren:
Rood / Wit
Derby:
Sevilla - CF - Real Betis
Website:
www.sevillafc.es/
Topspelers:
Vietto, Rami, Ganso
Logo Sevilla FC

Clubhistorie

Sevilla FC, officieel Sevilla Fútbol Club, is een voetbalclub uit het zuid-Spaanse Sevilla. De club speelt in de Primera División en wist deze competitie 1x te winnen (1945/ 1955). Sevilla heeft een rijke historie en is tot nu toe de enige Europeese club die de Uefa Cup/ Europa League vaker dan 4 keer heeft gewonnen. De afgelopen 3 jaar heeft Sevilla de Europa League achter elkaar gewonnen. In 2006 won Sevilla zelfs de Europese Supercup door Barcelona met 3-0 te verslaan. De Spaanse beker werd 5x gewonnen. Roijblancos is de bijnaam van Sevilla en betekent in het Nederlands “de Rood-witte”.

Ambities

Dit jaar speelt Sevilla Champions League. Na 3 Europa League overwinningen op rij hoopt de club nu ver te komen in de Champions League. Vorig jaar kende de club in de Primera Division een iets minder jaar. Als de club de Europa League niet had gewonnen hadden zij geen Europees voetbal gespeeld. Sevilla eindigde namelijk op de 7de plek onder Celta de Vigo. Vanzelfsprekend wil Sevilla FC het dit jaar beter gaan doen.

Stadion

Sevilla Fútbol Club speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla. Het stadion heeft een capaciteit van 45.500 plaatsen. De bouw van het stadion is gestart in 1956. In seizoen 1958/1959 speelde Sevilla haar eerste seizoen in het nieuwe stadion. De eerste officiële wedstrijd was overigens tegen Real Betis, de stadsgenoot en aartsrivaal van Sevilla FC. In 1997 werd het schitterende stadion opnieuw gerenoveerd. Het stadion kenmerkt zich door de stijle tribunes waardoor iedereen kort op het veld zit.

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • Voetbalreizen.com totaal score

  [[ company.total_score ]]
  Laatste beoordeling
  [[ latestReview ]]
  [[ company.total_reviews ]] beoordelingen
  [[ company.total_views ]] keer bekeken
 • [[ result.customer.name ]]
  [[ result.customer.place ]]
  [[ result.customer.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.extraquestions.multiple_choice.answer ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]