Celtic FC Voetbalreizen & Tickets

Aanbod
 • Aanbod
 • Sfeerimpressie
 • Clubinfo
 • Klantbeoordelingen
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2018 - 2019 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Voetbalreizen & tickets Celtic FC - Celtic Park

Celtic FC is opgericht in 1887 door de vele Ieren die rond deze tijd rond naar Glasgow immigreerden. De eerste wedstrijd van de club was een vriendschappelijke wedstrijd tegen Rangers, de club die tot vandaag de dag nog steeds de aartsrivaal van The Hoops is. De derby staat bekend als de Old Firm en beide clubs staan sinds de oprichting van 1890 samen aan de top van de Schotse League. Een voetbalreis naar Celtic staat garant voor 90 minuten lang zingen, springen en dansen. Dit zorgt voor een onvergetelijke sfeer in het Celtic Park stadion. Wees er live bij en boek nu uw voetbalreis. Geniet zelf van een heerlijke sfeer op Celtic Park tijdens uw eigen voetbalreis via Voetbalreizen.com!

Sfeerimpressie

Clubinfo

Opgericht:
1890
Stadion:
Celtic Park
Capaciteit:
60.823
Locatie:
Glasgow
Clubkleuren:
Groen / Wit
Derby:
Celtic FC - Glasgow FC
Website:
www.celticfc.net
Topspelers:
Dembelé, Tierney, Commons
Logo Celtic FC

Clubhistorie

Celtic FC is een voetbalclub uit Glasgow in Schotland, opgericht in 1888. Het thuisstadion is Celtic Park, de clubkleuren zijn groen-wit. Celtic speelt een vooraanstaande rol in de Schotse voetbalcompetitie en levert vele internationals voor het nationale team. Naaste concurrent was van oudsher het in juni 2012 failliet verklaarde Glasgow Rangers (nu Rangers FC). De wedstrijden tussen deze beide rivalen stonden bekend als The Old Firm. De strijd om het kampioenschap gingen meestal tussen Celtic en de Rangers, met een straatlengte voorsprong op de andere clubs, totdat de rivaal in 2012 ophield te bestaan. Door het faillissement van de Rangers is Celtic nu de enige club ter wereld die het langste op het hoogste niveau speelt (sinds 1890) en nog nooit degradeerde.

Ambities

Door het faillissement van Glasgow Rangers (nu Rangers FC) is Celtic de torenhoge favoriet om de Scottish Premier League naar zich toe te trekken. In de voorgaande jaren ging deze strijd altijd tussen Celtic en Glasgow Rangers deze twee clubs hadden normaal gesproken een straatlengte voorsprong op de rest. Celtic zou deze favorieten status dus ook dit jaar weer waar moeten maken. Daarnaast is Celtic actief in de Europa League, hierin wilt Celtic natuurlijk zover mogelijk komen. Met de Noorse hoofdtrainer Ronny Deila moet Celtic ook dit jaar weer aan de ambities kunnen voldoen.

Stadion

Celtic Park is het voetbalstadion van voetbalclub Celtic FC. Het biedt plaats aan 60.832 toeschouwers. Het stadion is gelegen in Glasgow. Het stadion wordt ook wel 'Paradise' en 'Parkhead' genoemd. Het is één van de grootste stadions in het Verenigd Konikrijk.

De huidige locatie werd betrokken in 1892. Het grootste bezoekersaantal werd in 1938 gehaald: 92.000. De laatste verbouwingen werden halverwege de jaren '90 uitgevoerd. Uiteindelijk zijn er nu 60.832 zitplaatsen. Celtic Park staat bekend als een zeer sfeervol stadion met een zeer fanatiek publiek die gezamelijk een sfeer creëren die ongekend is!

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • Voetbalreizen.com totaal score

  [[ company.total_score ]]
  Laatste beoordeling
  [[ latestReview ]]
  [[ company.total_reviews ]] beoordelingen
  [[ company.total_views ]] keer bekeken
 • [[ result.customer.name ]]
  [[ result.customer.place ]]
  [[ result.customer.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.extraquestions.multiple_choice.answer ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]