Queens Park Rangers FC Voetbalreizen & Tickets

Aanbod
 • Aanbod
 • Sfeerimpressie
 • Clubinfo
 • Klantbeoordelingen
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2018 - 2019 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Voetbalreizen & tickets Queens Park Rangers FC - Loftus Road

Queens Park Rangers speelt al zijn thuiswedstrijd op Loftus Road Stadium. Een voetbalreis naar deze club staat garant voor veel sfeer door haar passievolle supporters. De club ligt in het westen van Londen en de derby's tegen Chelsea, Fulham en Brentford hebben vaak een extra lading. De club speelt sinds het seizoen van 2014-2015 weer in de Championship. Ook hier zijn de Nederlandse invloeden zichtbaar. Tot november 2016 stond Jimmy Floyd Hasselbaink aan het roer. Echter tijdens een voetbalreis zal je Tjaronn Chery nog gewoon zien spelen bij QPR. De club hoopt snel weer terug te keren naar de Premier League. Boek snel uw voetbalreis naar QPR met Voetbalreizen.com en zie "The Hoops" zelf in actie!

Sfeerimpressie

Clubinfo

Opgericht:
1882
Stadion:
Loftus Road
Capaciteit:
18.439
Locatie:
Londen
Clubkleuren:
Blauw / Wit
Derby:
QPR FC - Chelsea FC
Website:
www.qpr.co.uk
Topspelers:
Chery, Hoilett, Sandro
Logo Queens Park Rangers FC

Clubhistorie

Het meest succesvolle seizoen van QPR in de historie is het seizoen 1975/76. QPR behaalde een tweede plek in de Engelse competitie, achter Liverpool. Helaas twee jaar later degradeerde QPR. In het eerste seizoen van de Premier League eindigde de club als vijfde en eindigde daarmee hoger op de ranglijst dan alle andere Londense clubs, waaronder Arsenal. Daarna ging het langzaam, maar zeker steeds minder goed resulteerde dit in een degradatie in het seizoen 1995/96. Deze wisselvalligheid kenmerkt QPR door de jaren heen.

Sinds het seizoen 2004/2005 is de weg omhoog geslagen vanaf de 3e divisie. In het seizoen 2011/2012 keerde QPR eindelijk weer terug op het hoogste niveau in Engeland, maar dit was van korte duur. In het seizoen 2012/2013 degradeerde de club weer naar de Championship. Vanaf dit seizoen keren de bespelers van Loftus Road terug in de Premier League.

Ambities

Ook QPR is sinds kort in handen gekomen van een buitenlandse investeerder, Tony Fernandes. Deze Maleisische zakenman is bereid om flink te investeren in de club. De ambities van QPR zullen dus ook tot grote hoogte stijgen.

In het seizoen 2013/2014 speelde Queens Park Rangers in de Championship, het tweede niveau van Engeland. De Londense club eindigde daar op een 4e plaats, en wist via de play-offs toch een ticket voor de Premier League te bemachtigen. Met spelers als Sandro, Leroy Fer en Clint Hill heeft QPR goede spelers in huis. Het team moet daarom ook in staat zijn dit seizoen hoge ogen te gooien in de Engelse Championship om meteen weer te promoveren naar de Premier League.

Stadion

Het Loftus Road Stadium werd gebouwd in 1904 en de eerste jaren gebruikt door de amateurclub Shepherd's Bush, die in 1915 werd ontbonden. In 1917 verhuisden de Queens Park Rangers naar het stadion. Daarbij namen ze een houten tribune van hun oude stadion mee. In 1953 kreeg het stadion lichtmasten. In 1969 en 1972 werden nieuwe tribunes gebouwd aan de lange zijden van het veld, en in 1980 en 1981 tribunes aan de beide uiteinden van het veld. In 1994 werden de laatste staanplaatsen door zitplaatsen vervangen. Hierdoor heeft het stadion nu een capaciteit van 19.100 Het stadion ligt midden in een woonwijk waardoor het de echte Engelse voetbalsfeer uitademt, en u kunt erbij zijn!

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • Voetbalreizen.com totaal score

  [[ company.total_score ]]
  Laatste beoordeling
  [[ latestReview ]]
  [[ company.total_reviews ]] beoordelingen
  [[ company.total_views ]] keer bekeken
 • [[ result.customer.name ]]
  [[ result.customer.place ]]
  [[ result.customer.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.extraquestions.multiple_choice.answer ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]