Sunderland AFC Voetbalreizen & Tickets

Aanbod
 • Aanbod
 • Sfeerimpressie
 • Clubinfo
 • Klantbeoordelingen
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2018 - 2019 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Voetbalreizen & tickets Sunderland AFC - Stadium of Light

Sunderland AFC werkt de thuiswedstrijden af in het Stadium of Light. Maar liefst 49.000 fanatieke supporters steunen het team in dit prachtige Engelse stadion en u kunt daar tussen zitten tijdens een voetbalreis. "The Black Cats", zoals Sunderland ook wel genoemd wordt, willen een stabiele middenmoter in de Premier League worden. Met namen als Patrick van Aanholt, Adnan Januzaj en Jason Denayer wordt de Benelux goed vertegenwoordigd bij deze club. Boek snel uw voetbalreis via Voetbalreizen.com en ga per boot naar Sunderland. Combineer uw reis met de stad Newcastle en geniet van een heerlijke pot Engels voetbal!

Sfeerimpressie

Clubinfo

Opgericht:
1879
Stadion:
Stadium of Light
Locatie:
Sunderland
Clubkleuren:
Rood / Wit
Derby:
Sunderland AFC - Newcastle United
Website:
www.safc.com
Topspelers:
Lens, Defoe, O'Shea
Logo Sunderland AFC

Clubhistorie

Sunderland AFC is opgericht in 1879. Het was de eerste club die 3-maal de Engelse hoogste divisie wist te winnen. Niemand die dit leest zal zich dit echter herinneren, aangezien deze kampioenschappen in de seizoenen 1891-1892, 1892-1893, 1894-1895 plaatsvonden. Na deze kampioenschappen werd nog 3 keer de titel in de wacht gesleept. De laatste titel dateert echter alweer van het seizoen 1935-1936. De laatste jaren beleeft Sunderland ups en downs. In het seizoen 2004-2005 werd Sunderland kampioen van de Championship (daarvoor de First Division), maar in 2005-2006 degradeerde de club weer. Het seizoen daarop kwam Roy Keane aan het roer en hij zorgde ervoor dat Sunderland weer promoveerde. Sinds het seizoen 2007-2008 acteert Sunderland in de Premier League en ook dit seizoen zal het proberen deze status te handhaven.

Ambities

Sunderland heeft een aantal goede spelers in de selectie. Er is een juiste balans tussen jong en oud, daarbij gericht op een gemiddelde leeftijd van 24/25 jaar. De ploeg heeft fysiek wat in te brengen en heeft met een speler als Altidore scorend vermogen. De aankopen die Sunderland heeft gedaan zijn over het algemeen versterkingen gebleken. Al met al kan deze ploeg mee in de middenmoot van de Premier League en zal het voor weinig ploegen echt onder hoeven te doen. Voor een verrassend leuke voetbalreis is Sunderland een goede optie. Kijk snel voor de mogelijkheden onder het aanbod op onze site.

Stadion

The stadium of Light is in 1997 in gebruik genomen. Met 48.000 plaatsen is het stadion het op 4 na grootste stadion in Engeland. Hier heerst absoluut een mooie sfeer als Sunderland speelt. Het stadion is bijna elke wedstrijd tot de nok toe gevuld en vooral de derby tegen Newcastle United is het bezoeken meer dan waard! Het stadion is gevestigd direct aan een rivier, wat zorgt dat het stadion al van veraf te zien is. Daarnaast is bij de bouw van het stadion goed nagedacht over de condities van het veld.

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • Voetbalreizen.com totaal score

  [[ company.total_score ]]
  Laatste beoordeling
  [[ latestReview ]]
  [[ company.total_reviews ]] beoordelingen
  [[ company.total_views ]] keer bekeken
 • [[ result.customer.name ]]
  [[ result.customer.place ]]
  [[ result.customer.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.extraquestions.multiple_choice.answer ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]