Juventus FC voetbalreizen & tickets

Aanbod
 • Aanbod
 • Sfeerimpressie
 • Clubinfo
 • Klantbeoordelingen
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn geen wedstrijden bekend, wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden? Laat dan hier uw gegevens achter.

Voetbalreizen & tickets Juventus FC - Juventus Stadium

Juventus is één van de oudste clubs van Italië. De club werd in 2016 voor de vijfde keer op rij kampioen van Italië. Met iedere wedstrijd ruim 41.000 supporters die hun club aanmoedigen, is een voetbalreis naar Turijn zeker de moeite waard. Niet alleen de club maar ook zeker de stad is een bezoek waard. Waar FC Barcelona 'MSN' heeft, heeft Juventus de 'BBC' in de verdediging staan. Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci en Giorgio Chiellini zorgen ieder wedstrijd voor een blok, voor hun topdoelman, Gianluigi Buffon. Boek nu uw voetbalreis om "La Vecchia Signora" te bezoeken met Voetbalreizen.com!

Sfeerimpressie

Clubinfo

Opgericht:
1897
Stadion:
Juventus Stadium
Capaciteit:
41.475
Locatie:
Turijn
Clubkleuren:
Zwart / Wit
Derby:
Juventus FC - Torino FC
Website:
www.juventus.com
Topspelers:
Pogba, Dybala, Bonucci
Logo Juventus FC

Clubhistorie

Juventus (ook wel de oude dame genoemd) is een club uit Turijn in het noorden van Italië. Met 30 titels is de club de meest succesvolle club in Italië.

In het seizoen van 1995 - 1996 stond Juventus tegen het Nederlandse AFC Ajax in de finale van de Champions League. Juventus won de finale na penalty's. Twee jaar later streden Juventus en Real Madrid in de finale van de Champions Leage. Deze werd gespeeld in de Amsterdam Arena. Juventus verloor deze finale, die u zich vast wel herinnerd aan de titanenstrijd tussen Clarence Seedorf en Edgar Davids op het middenveld.

De Turijnse club heeft in totaal 7 keer in de finale van Champions League gestaan. Niet altijd met succes, want ze hebben slechts 2 keer gewonnen.

Ambities

Na enkele jaren van afwezigheid in de Champions League, en degradatie naar de serie B, is Juventus de laatste 3 jaar terug aan kop en 3 keer op rij kampioen geworden van de Italiaanse competitie "Serie A". Het doel van Juventus is om landskampioen te worden en om het zo ver mogelijk te schoppen in de Champions League.

Kom naar een wedstrijd van Juventus en bekijk hoe de maestro's op het Turijnse middenveld wedstrijden beslissen!

Stadion

Juventus is een van de oudste clubs uit Italië, bekend om hun mooie voetbal. Vroeger speelde Juventus haar thuiswedstrijden in het "delle Alpi" stadion. Dit stadion is afgebroken en tegenwoordig speelt Juventus haar thuis wedstrijden in het Juventus stadion. Dit stadion biedt plaats voor 41 duizend toeschouwers.

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • Voetbalreizen.com
  [[ company.total_score ]] 10

  Voetbalreizen.com totaal score

  [[ company.total_score ]]
  Laatste beoordeling
  [[ latestReview ]]
  [[ company.total_reviews ]] beoordelingen
  [[ company.total_views ]] keer bekeken
 • [[ result.extraquestions.multiple_choice.answer ]]
  [[ result.total_score ]] 10
  [[ result.customer.name ]]
  [[ result.customer.place ]]
  [[ result.customer.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.extraquestions.multiple_choice.answer ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]