Over Voetbalreizen.com

Informatie over Voetbalreizen.com

Wie zijn de mensen achter Voetbalreizen.com

Voetbalreizen.com bestaat reeds 20 jaar. Onder de button “over ons” tref je de belangrijkste gegevens aan van de organisatie en wordt er tevens antwoord gegeven op de vraag: waarom kiezen klanten voor Voetbalreizen.com?

Zodoende tref je de volgende rubrieken aan:

  • Wie zijn wij?
  • Missie en visie van Voetbalreizen.com
  • Onze kracht
  • Partners
  • Sponsoring

Wij denken je hiermee een goed beeld te hebben gegeven van de organisatie Voetbalreizen.com en hopen hiermee jouw vertrouwen te hebben gewekt. Oftewel wij zijn graag jouw partner in de organisatie van je voetbalreis!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

Algemene gegevens Voetbalreizen.com

Voetbalreizen.com is een organisatie die zich gespecialiseerd heeft in het aanbieden van geheel of gedeeltelijk georganiseerde voetbalreizen. De organisatie bestaat inmiddels 19 jaar en wordt geleid door 2 ambitieuze ondernemers. Beide heren hebben een passie voor het voetbal zelf en het gebeuren daar omheen. De organisatie brengt je graag naar de mooiste en spannendste Europese voetbalcompetities.

Zowel particulieren, bedrijven en groepen zijn bij Voetbalreizen.com aan het juiste adres. Arrangementen bestaan standaard uit één of meerdere overnachtingen, een retourvlucht (inclusief belastingen en heffingen) en een wedstrijdticket om de wedstrijd vanaf een goede zitplaats te aanschouwen. Tevens bestaan er diverse mogelijkheden om bestaande arrangementen naar je persoonlijke wensen aan te passen. Jouw voetbalreis wordt van A tot Z georganiseerd!

Bedrijfsinfo

Voetbalreizen.com BV
Willemsplein 5-2
6811 KA Arnhem
kvk nr.: 63829991

Betalingen
NL85 RABO 0359 1634 32
BIC:
RABONL2U

BTW nr.:NL 8554.19.052.B01

Missie & Visie Voetbalreizen.com

Onze missie:
Wij willen de klant een unieke, onvergetelijke voetbalreis laten beleven, zonder zorgen!

Onze visie:
We gebruiken de nieuwste technieken om het aanbod van de reisonderdelen op een snelle en juiste wijze te koppelen aan de vraag van de klant. Door dit te automatiseren, houden we voldoende tijd over voor persoonlijk contact, service en ondersteuning. We geloven dat deze focus op persoonlijk contact en onze passie voor voetbalreizen onmisbaar zijn voor een unieke beleving voor de klant.

Waarom kiezen voor Voetbalreizen.com?

Flexibiliteit:
Wenst je een arrangement geheel op maat samengesteld te hebben? Geen probleem! Voetbalreizen.com kijkt graag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Op deze manier kunnen wij samen met jou inspelen op speciale wensen die je als klant hebt. Via het formulier "reis op maat” kun je jouw specifieke wensen kenbaar maken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. Voetbalreizen.com biedt online via de website arrangementen inclusief vervoer en arrangementen exclusief vervoer aan.

Kwaliteit:
Dit punt staat bij Voetbalreizen.com hoog in het vaandel. De plaatsen in het stadion bieden een goed zicht op het veld en zijn minimaal 2 aan 2. Mocht je met 3 personen gaan dan garanderen wij tevens dat je met zijn allen bij elkaar zit. Qua hotel bieden wij minimaal een 3*** hotelaccommodatie ihet centrum van de stad.

Legaliteit:
Tickets aangeboden door Voetbalreizen.com zijn 100 % legaal! Indien je niet toegelaten wordt op basis van een door ons aangeboden ticket krijgt je de gehele reissom retour.

Diversiteit:
Voetbalreizen.com biedt arrangementen aan voor de competities van Engeland, Spanje, Duitsland, Schotland, Portugal, Italië en daarnaast bieden we arrangementen aan voor de Champions League, Europa League, bekerwedstrijden en oefenwedstrijden. Indien gewenst heeft Voetbalreizen.com ook mogelijkheden voor de lagere competities. Je kunt via ons eventueel ook een bezoek brengen aan de Engelse Championship.

Helderheid:
De prijs die je ziet is ook de prijs die je betaald. Er komen geen heffingen, toeslagen of andere belastingen bij. Uiteraard bepaal je zelf in het boekingsproces de hoogte van je arrangementsprijs.

Tom Olthof

CEO

[email protected]

plaatshouder

Roy Liebrand

CEO

[email protected]

plaatshouder

Ron Verhoeve

Associate

[email protected]

plaatshouder

Twan Smits

Salesmanager

[email protected]

plaatshouder

Ivan Deckers

Content specialist & Grafisch vormgever

[email protected]

plaatshouder

​Thom Boelen

Senior Administratief Medewerker

[email protected]

plaatshouder

​Myrna Jansen

Accountmanager

[email protected]

plaatshouder

Tim Wijnhoff

Accountmanager

[email protected]

plaatshouder

Mark de Haan

Accountmanager

[email protected]

plaatshouder

Sponsoring & Maatschappelijke betrokkenheid

Voetbalreizen.com investeert veel in haar naamsbekendheid en de maatschappelijke betrokkenheid binnen de samenleving. Voetbalreizen.com ondersteunt zodoende diverse initiatieven, toernooien en amateurvereningingen binnen Nederland. Dit met name in de regio Achterhoek.

Spcl. Silvolde

Voetbalclub in de Achterhoek met circa 350 leden. Het eerste elftal is actief in de Hoofdklasse. Spcl. Silvolde is een erg ambitieuze club met veel oog voor de jeugd.
www.sportclubsilvolde.nl

I​nternationaal A-jeugdtoernooi Terborg

Toptoernooi in de Achterhoek gericht op de A jeugd. Vele toptalenten hebben hier inmiddels gespeeld en zijn inmiddels doorgegroeid naar een basisplaats in het eerste elftal. Ondermeer het toernooi waarbij Maxwell werd ontdekt door Ajax.
www.terborgtoernooi.nl

U​lftse Boys

Is 1 van de 2 voetbalclubs dat Ulft, een plaats in de Achterhoek rijk is. De club heeft ongeveer 350 leden. Inmiddels actief in de top van de 4e klasse C.
www.ulftseboys.nl