Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Voetbalreizen.com blog; leuke verhalen en weetjes lees je hier!

Wie is de beste Liverpool speler aller tijde?

​Wie is de beste Liverpool speler ooit? Het is een discussie die sinds de afgelopen jaren nogal eens aan werd gewakkerd tussen verschillende generaties Liverpool-fans. Supporters die de jaren ‘70 hebben meegemaakt, zullen pleiten voor Kenny Dalglish. Terwijl de jongere generatie kan kiezen uit Steven Gerrard, Virgil van Dijk en Mohamed Salah. Wij lichten in deze blog de vijf beste spelers van Liverpool uit!

Lees meer

Le Classique: PSG - Olympique Marseille

​Komend weekend staat de eerste Le Classique tussen PSG - Olympique Marseille van 2022/2023 op het programma. Deze Franse klassieker is een van de meest intense duels van Europa. Lees het verhaal van een omkoopschandaal, vele overnames én enorme culturele verschillen.

Lees meer
Preston North End - Blackpool FC West Lancashire Derby

De tien grootste derby’s van Engeland

Engeland staat bol van de derby's. In elke regio zijn er verschillende spraakmakende onderonsjes. Van de Dockers Derby tot de Tyne-Wear Derby, wij beschreven voor jullie de historie van de tien meest spraakmakende derby's van Engeland!

Lees meer

Welke clubs moet jij bezoeken na deze transferperiode?

De transferperiode zit erop! De clubs maken de balans op. Welke club kwam als absolute transferwinnaar uit de bus én wie heeft zijn aankoopplannen niet kunnen waarmaken. Wij zetten de vijf clubs die het bezoeken na deze transferzomer zeker waard zijn!

Lees meer

5x Waarom Portugal de meest onderschatte voetbalreisbestemming is

Voetbalreizen naar de Primeira Liga worden zo en nu dan geboekt, maar de Portugese topcompetitie verdient absoluut meer aandacht. Met verschillende topclubs, heerlijk (goedkoop) eten, schitterende speelsteden en langdurig zomers weer noemen wij al vier redenen waarom je een bezoek aan de Portugese competitie toch moet overwegen!

Lees meer

Premier League: wat staat er op het spel?

De laatste Premier League-week van het seizoen is aangebroken. In veel competities zijn de plekken op de ranglijst al verdeeld. In Engeland is het nog spannend! De belangen zijn groot. Het gaat voor vele clubs om de grote miljoenen die de komende jaren het verschil moeten maken. Lees hier hoe de clubs ervoor staan.

Lees meer

Op voetbalreis met coronamaatregelen?

Overal in Europa zijn de voetbalcompetities weer in volle gang. Daarbij hoort gelukkig ook de terugkeer van de voetbalfan! Helemaal zoals vroeger is het nog niet, maar we zijn goed op weg! Lees in onze blog alles over de voorwaarden voor jouw bezoek aan een voetbalwedstrijd per 14 april 2022.

Lees meer

Welke voetbalreis is nu nóg beter na de transferperiode?

De laatste wintertransfers zijn inmiddels afgerond en de balans kan opgemaakt worden. Wie is de grote winnaar én wie is de grote verliezer in de maand januari? Wij pikten er vijf clubs uit waarvan wij denken dat ze na de winterse transferperiode zomaar eens een leukere bestemming zijn geworden voor een voetbalreisje!

Lees meer

Onze wedstrijdtips

Klantbeoordelingen

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.club ]]

  Ervaring
  [[ result.description ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]


  • [[ rating.question ]]
  [[ result.customer.name ]] / [[ result.customer.place ]] / [[ result.customer.date | formatdate ]] / Aanbeveling: [[ result.recommendation ]] [[ result.author ]], [[ result.city ]], [[ result.date | formatdate ]], Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]