Voetbalreizen.com blog; leuke verhalen en weetjes lees je hier!

Op trainingskamp met Voetbalreizen.com!

Of je nu komt om je voetbalkunsten te verbeteren, te werken aan teamgevoel of voor het lekkere zonnetje: de trainingskampen van Voetbalreizen.com bieden het allemaal! Afgelopen januari was het de beurt aan 13 teams om af te reizen naar Spanje. We kijken terug op twee succesvolle weekenden en geven je graag een kijkje in een dag van een trainingskamp. Lees je mee?

Lees meer

Voetbalreizen.com; hoe het allemaal begon!

Steeds vaker vragen mensen ons naar het ontstaan van Voetbalreizen.com en de reden waarom wij 12 jaar geleden zijn begonnen met de onderneming. Uiteraard delen wij onze ontstaansgeschiedenis graag, direct een mooie reden om een blog te schrijven.

Lees meer

Londen; Walhalla voor de voetbalsupporter

Wie als voetbalsupporter een bezoek brengt aan Londen zal zijn trip niet snel vergeten. Niet alleen vanwege de fantastische voetbalsfeer die in de hele stad aanwezig is, maar ook omdat de Britse hoofdstad een wereld op zich is. De prachtige historie gecombineerd met de tal van Londense voetbalclubs maken een bezoek aan de stad onvergetelijk.

Lees meer

Schalke 04; een ware belevenis!

Tijd voor een Spieltag bij onze Oosterburen. Schalke 04 ontmoet vandaag Mainz in de Veltins Arena, een wedstrijd uit de subtop van de Bundesliga.

Lees meer

Een voetbalreis boeken; waar let je op?

Je kent het wel, op zoek naar een leuke voetbalreis met je vrienden, familie of partner en je struint het web af naar de mogelijkheden. Moet ik wel kiezen voor een georganiseerde aanbieder, kan ik niet gewoon een kaartje kopen aan het stadion? Welke site is betrouwbaar en welke niet?

Lees meer

Klantbeoordelingen

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.extraquestions.multiple_choice.answer ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]


  [[ result.customer.name ]] / [[ result.customer.place ]] / [[ result.customer.date | formatdate ]] / Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]