Bayer 04 leverkusen voetbalreizen

Reis op Maat / Groepsreizen

Voetbal beleef je met anderen, daarom is het maken van een groepsreis naar een voetbalwedstrijd een prachtige ervaring. Je deelt de emoties die komen kijken bij een doelpunt, het ervaren van een geweldige sfeer of het zien van de beste spelers ter wereld. Wij stellen met plezier een prachtige reis voor je samen. Of je nu naar Spanje, Engeland, Duitsland of een ander land wil voor de ultieme voetbalervaring; je kunt bij Voetbalreizen.com terecht!

Ervaring sinds 2004

Inmiddels hebben wij de nodige ervaring op zak en helpen wij voetbalfans al sinds 2004 aan een onvergetelijke voetbalreis. Doorgaans boek je een of meerdere hotelovernachtingen, een retourvlucht en wedstrijdticket bij ons. Mocht je op zoek zijn naar leuke extra's als een stadiontour of andere uitstapjes dan kun je uiteraard ook bij ons terecht. Wij verzorgen jullie voetbalreis van top tot teen. 

Samenwerkingen´╗┐´╗┐

Door onze nauwe samenwerking met clubs en hotels zijn de lijntjes kort en kunnen wij jullie voorzien van een vlekkeloze ervaring. Daarnaast ben je bij Voetbalreizen.com ook altijd verzekerd van zitplekken bij elkaar in het stadion. Je beleeft tenslotte samen voetbal! Al helder welke club je bezoekt? Vul dan het formulier hieronder in en wij stellen geheel vrijblijvend een reis voor je samen. Daarna beslis je pas of je het wil boeken of niet.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen