Boek jouw voetbalreis naar een interland in het buitenland!

Overzicht competities

Competities

Voetbalreizen.com heeft een uitgebreid aanbod van competities in het buitenland. Als voetballiefhebber heb je de keuze uit vele competities die je kunt bezoeken. Voetbalreizen.com stelt graag jouw voetbalreis samen naar je favoriete competitie. Door de jaren heen hebben wij al vele voetbalreizen mogen organiseren. Wij zijn er dan ook trots op dat de klanten ons beoordelen met een 9.0. Bij ons ben je verzekerd van een unieke voetbalervaring. Kies jouw favoriete competitie en stel je reis samen!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

Kies jouw favoriete competitie

Voetbalreizen.com organiseert voetbalreizen voor de meest gewilde competities. Elke competitie heeft een aantal unieke kenmerken. Voetbalreizen.com helpt jou graag in de keuze voor jouw favoriete competitie. Naast de hoofdcompetities kan Voetbalreizen.com je ook helpen aan voetbaltickets van clubs op een lager niveau. Ook beschikt Voetbalreizen.com over arrangementen van bekertoernooien.

De Premier League

De Premier League staat bijvoorbeeld bekend om haar mooie sfeer, daarnaast wordt er 90 minuten lang strijd geleverd. De competitie in Engeland is nooit saai, vooraf is het niet in te schatten wie er kampioen wordt. Dat maakt de Premier League zo leuk!

De Serie A

Passie en resultaat, twee woorden die bij de Serie A passen. De supporters in Italië, ook wel tifosi’s genoemd schreeuwen 90 minuten lang hun longen uit het lijf. Voetbal is passie in Italië maar daarnaast is het resultaat er ook heilig. Wedstrijden zijn er echter nooit saai!

Primera Division

In de Spaanse competitie gaat het kampioenschap vaak tussen FC Barcelona en Real Madrid CF, een gevaarlijke outsider voor de titel is Atletico Madrid. Er zijn veel leuke voetbalwedstrijden in de Primera Divison. Denk eens aan FC Barcelona-Real Madrid CF of de stadsderby Real Madrid CF-Atletico Madrid. Wedstrijden van Sevilla, Valencia CF en RCD Espanyol zijn ook zeker een aanrader om te bezoeken.

Bundesliga

Bier, Bratwurst und Gemütlichkeit, dat is waar de Bundesliga om bekend staat! De Duitse Bundesliga is een aanrader voor iedere voetballiefhebber. Er zijn veel mooie wedstrijden te zien in de Bundesliga waar Bayern München al jaren de dienst uitmaakt. Een voetbalreis naar de Bundesliga is een absolute must!

Stel nu je voetbalreis samen en bezoek jouw favoriete competitie. Voetbalreizen.com regelt de voetbaltickets, vlucht en het hotel. Staat je favoriete competitie er niet tussen? Neem dan contact met ons op.