Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Union Berlin Voetbalreizen & Tickets

Aanbod
 • Aanbod
 • Sfeerimpressie
 • Clubinfo
 • Klantbeoordelingen
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2022 - 2023 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Informatie voetbalreis Union Berlin - Stadion An der Alten Förestrei

 • Opgericht: 1906
 • Capaciteit stadion: 22.012
 • Bijnaam: Eisern Union
 • Bekende (oud) spelers: Neven Subotic, Robert Huth, Sheraldo Becker
 • Grootste rivaal: Hertha BSC

Union Berlin is in alle opzichten een unieke club. Vrijwel nergens ter wereld staan de fans zo dichtbij het bestuur en de spelers. De geschiedenis van de stad en club hebben er voor gezorgd dat Union Berlin de belichaming is van hoe een volksclub zou moeten zijn. Door de jaren heen doneerden de fans bloed, bouwden ze mee aan het stadion, vierden ze kerst op de middenstip en bleven ze de club trouw ondanks vele tegenslagen. Wat er ook gebeurt, Union Berlin heeft een van de meest trouwe supporters ter wereld.

Stad Berlijn

Tijdens een voetbalreis naar 1. FC Union Berlin kan er een bezoek aan Berlijn natuurlijk niet ontbreken. Checkpoint Charlie, der Brandenburger Tor en het Reichstag gebouw zijn wereldberoemde monumenten waar men vanuit de hele wereld voor naar de hoofdstad van Duitsland komt. Naast deze drie hoogtepunten heeft de stad nog veel meer te bieden. Bezoek een van de prachtige parken, feest tot in de late uurtjes in een van de vele kroegen en clubs of maak een wandeling langs de historisch gebouwen.

Voetbaltickets Union Berlin

Bij 1. FC Union Berlin staan de fans voorop. Dat is ook te merken met de kaartverkoop. Met vele staanplaatsen voldoet men aan de vraag naar deze plekken. Bijna nergens in Europa zul je zo'n authentieke sfeer beleven als in het Stadion An der Alten Försterei.

Voetbalreizen.com biedt jou voordelige voetbaltickets voor thuiswedstrijden van Union Berlin aan. Een voetbalwedstrijd van 1. FC Union Berlin is een beleving op zich. Het stadion is gelegen in een bos en heeft een unieke uitstraling. Je zult snel merken dat al meer dan een uur voorafgaand aan de wedstrijd er al veel te doen is rondom het stadion. Fans drinken gemoedelijk een biertje en genieten van een heerlijke bratwürst voordat ze de tribunes beklimmen. Bij Voetbalreizen.com stellen wij voor jou de ultieme voetbalreis samen. Wij regelen voor jou de voetbaltickets, de reis en het hotel! Zo hoef jij nergens meer naar om te kijken en kun je met een gerust hart op reis.

Union Berlin wedstrijd bezoeken

Bezoek een wedstrijd van 1. FC Union Berlin en wordt onderdeel van de familie die al eens via ons op pad ging. Ga volledig ontzorgd op reis en verzeker jezelf van wedstrijdtickets, een hotel en een vlucht via Voetbalreizen.com.

Berlijn is een fantastische stad om eens een bezoekje aan te brengen. Ieder jaar opnieuw komen er vele toeristen uit elke uithoek van de wereld speciaal naar Duitsland om deze bijzondere stad te bekijken. Combineer jouw voetbalreis met een bezoek aan Berlijn.

Sfeerimpressie

Clubinfo

Opgericht:
1906
Stadion:
Stadion An der Alten Försterei
Capaciteit:
22.012
Locatie:
Berlijn
Clubkleuren:
Rood / Geel
Derby:
Union Berlin - Hertha BSC
Website:
www.fc-union-berlin.de/en/
Topspelers:
Marvin Friedrich, Robin Knoche, Robert Andrich
Logo 1. FC Union Berlin

Clubhistorie

Union Berlin is een unieke club in allerlei opzichten. Het voetballandschap van Oost-Berlijn voor de val van de Berlijnse muur bestond vooral uit clubs voor de politie en geheime dienst. Voor de arbeider was er nog geen plek op de tribune. Daar bracht 1. FC Union Berlin verandering in. En zelfs nu, meer dan dertig jaar na de val van de muur is Eisern Union het rebelse nog niet verloren. Bijna nergens staat een club zo tussen het volk. Ook de fans lijken dat maar al te goed door te hebben. Een aantal keer stond de club op omvallen, elke keer schoten Union-supporters te hulp. Zoals met de actie 'Bleed for Union' waarbij fans bloed doneerden en vervolgens het geld aan de club schonken.

Ambities

Union Berlin presteert al jaren boven verwachting. Ook in het seizoen 2020/2021 deden ze iets wat niemand voor mogelijk hield. Na de onverwachte promotie van een twee jaar eerder wist het zich te verzekeren van een ticket voor de UEFA Conference League. Ook komend seizoen zal de club alles geven om vriend en vijand te verbazen. Maar het meest ambitieus is het nog op het gebied van fans. Het karakter en volkse van de club mag ongeacht het niveau waarop het speelt niet verloren gaan. De fans blijven de baas in Stadion An der Alten Försterei.

Stadion

Het stadion van Eisern Union is net als de club erg karakteristiek. Met drie van de vier zijdes volledig als staantribune is het een walhalla voor de liefhebber van crushbarriers en betonrijk ogende tribunes. Met een capaciteit van 22.012 neemt men inmiddels geen genoegen meer. De club heeft onlangs bekendgemaakt dat Stadion An der Alten Försterei een flinke upgrade krijgt. De drie staantribunes worden voorzien van een tweede ring met je raadt het al: nog meer staanplaatsen. Uniek aan het stadion is dat ook bij de renovatie enorm veel hulp van de fans kwam kijken. Nergens anders ter wereld geldt de leus: ''samen maakten wij de club groot'', meer dan bij Union Berlin.

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • Voetbalreizen.com totaal score

  [[ company.averageRating ]]

  Laatste beoordeling
  [[ latestReview ]]
  Totaal aantal beoordelingen
  [[ company.numberReviews ]] beoordelingen
 • [[ result.customer.name ]]
  [[ result.customer.place ]]
  [[ result.customer.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.author ]]
  [[ result.city ]]
  [[ result.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.club ]]

  Ervaring
  [[ result.description ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]


  • [[ rating.question ]]