Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Darts- en voetbalreis combineren? Bezoek Londen rond de kerst!

Londen wordt in de maand december overspoeld met sportliefhebbers. De voetbalfan kan zijn lol niet op met maar liefst achttien wedstrijden, maar dat is niet het enige. Ook op Alexandra Palace barst het een jaarlijkse dartsfeest, wat de naam World Darts Championship draagt, weer los.

Er is keuze genoeg voor degenen die een voetbalreis wil maken naar Londen. De Premier League en Championship draaien tijdens de maand december overuren. Met onder meer een vol Premier League-programma op Boxing Day en een Champions League-duel van Chelsea is het genieten geblazen voor de Engels voetballiefhebber. Of dit alles nog niet genoeg is, kunnen er ook zomaar nog eens drie Carabao Cup-kwartfinales aan worden toegevoegd.

World Darts Championship

Voor wie alleen het bezoeken van voetbal niet voldoening geeft, bestaat er ook nog de mogelijkheid om aan te sluiten bij het feestgedruis wat zijn weg zoekt naar Ally Pally. Tijdens het komende World Darts Championship strijden alle topdarters om de prestigieuze titel.

Darts- en voetbalreis combineren

Er zijn enorm veel mogelijkheden om het bezoeken van het World Darts Championship te combineren met een prachtige voetbalwedstrijd. Wat dacht je van een weekend met daarin de kraker tussen Arsenal en Manchester City en daarnaast nog een middag darts? Lijkt een van onderstaande voorbeelden je wat? Neem contact met ons op. Toch op zoek naar wat anders? Geen probleem. Wij zoeken graag met jou naar de perfecte combireis!

Interesse in een van de bovenstaande reizen of toch op zoek naar andere mogelijkheden - die zijn er namelijk genoeg - dan vernemen wij het graag van je! Stuur een mailtje naar [email protected] of bel ons op 0031 26 20 20 382.

Onze wedstrijdtips