Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Voetbalreizen & tickets Community Shield Engeland

Bezoek een uitverkocht Wembley Stadium en zie de landskampioen strijden tegen de nummer 2 van de competitie; Liverpool FC. Lukt het City om ook dit jaar het seizoen te starten met een prijs? Samen met 90.000 fans geniet je van een middag top voetbal!

Aanbod
  • Aanbod
  • Sfeerimpressie
  • Competitie info
Club
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2022 - 2023 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Informatie Community Shield - Wembley

  • Eerste Community Shield: 1908
  • Recordhouder: Manchester United (21x)
  • Stadion: Wembley
  • Capaciteit: 90.000

Jaarlijks strijdt de Engelse landskampioen tegen de FA Cup-winnaar om de Community Shield. Deze wedstrijd wordt traditioneel in het weekend voor het begin van de Engelse Premier League gespeeld. De wedstrijd tussen de Premier League en FA Cup-Winnaar wordt elk jaar afgewerkt in het prachtige Wembley stadion. Dit stadion biedt plaats aan ruim 90.000 toeschouwers.

Stel jouw Community Shield voetbalreis samen en je bent verzekerd van een ultieme voetbalervaring op Wembley!

Voetbalstad Londen

Londen staat bekend als voetbalstad. Er spelen momenteel 14 Londense clubs in de hoogste 4 competities in Engeland. Een voetbalreis naar deze stad die rijk is aan voetbalclubs, is meer dan alleen een voetbalreis. Veel toeristische trekpleisters, mooie winkelstraten en gezellige pubs: de stad Londen bruist!

Voetbaltickets Community Shield

Voetbalreizen.com biedt jou en je vrienden de ultieme mogelijkheid om de kampioen van Engeland en de FA Cup-Winnaar aan het werk te zien. Dit is uiteraard ook mogelijk in combinatie met een rondleiding. Bij Voetbalreizen.com stellen wij jouw ultieme voetbalreis met plezier samen. Wij regelen voor jou de voetbaltickets, de vlucht en het hotel.

Sfeerimpressie

Er is nog geen informatie aanwezig.