Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Turkije voetbalreizen & tickets

Aanbod
  • Aanbod
  • Sfeerimpressie
Club
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2022 - 2023 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Boek je voetbalreis Turkije

Een voetbalreis naar Turkije is voor velen een sprong in het diepe, maar maak je geen zorgen. De Süper Lig staat bekend om de grote namen die er geregeld hun toevlucht zoeken. Met sterren als Wesley Sneijder, Roberto Carlos en Ricardo Quaresma heeft de Turkse competitie dus duidelijk een status, zelfs bij de grootste ter aarde. Het is genieten geblazen op de tribunes van de prachtstadions van topclubs als Galatasaray SK, Fenerbahçe SK en Besiktas JK. De Turkse fans staan bekend om hun hartstocht en laten iedere wedstrijd opnieuw weer van zich horen.

Voetbalreizen & voetbaltickets Turkije

Boek tickets voor een wedstrijd van Galatasaray SK, Fenerbahçe SK of Besiktas JK en zie de grote sterren uit de Turkse Süper Lig live aan het werk. Een voetbalreis naar Turkije heeft alles. Met als uitvalsbasis Istanboel is het optimaal genieten. Je verblijft in een sprookjesachtige stad, ziet geweldig voetbal en beleeft een van de meest imposante voetbalambiances van Europa.

Voetbalreizen naar voetbalsteden Turkije

Istanboel is een waar pareltje. Met de Galata-toren, de Hagia Sophia en de Blauwe Moskee is het een stad met toeristische attracties voor een hele week. Een voetbaltripje naar de Turkse hoofdstad is uniek in al zijn hoedanigheid. Combineer bijvoorbeeld een bezoek aan Fenerbahçe SK met het bezichtigen van een stad gelegen op twee continenten.

Wedstrijd in Turkije bezoeken

Boek nu je voetbalreis naar Turkije en ben verzekerd van je wedstrijdtickets van Besiktas JK, Galatasaray SK of Fenerbahçe SK. Grote namen als Wesley Sneijder, Roberto Carlos en Pierre van Hooijdonk zochten eerder al hun heil in Istanboel en kijken ongetwijfeld met een goed gevoel terug op hun periode. Breng een bezoek aan deze fantastische stad met haar unieke voetbalclubs en ontdek waarom de grootste voetballers ter aarde de stad een warm hart toedragen.

Sfeerimpressie