SL Benfica Voetbalreizen & Tickets

Aanbod
 • Aanbod
 • Sfeerimpressie
 • Clubinfo
 • Klantbeoordelingen
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2018 - 2019 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Voetbalreizen & tickets SL Benfica - Estadio da Luz

Benfica maakt samen met Sporting en FC Porto deel uit van de "Grote Drie" van Portugal. De club komt uit de Portugese hoofdstad en speelt haar thuiswedstrijden in het prachtige Estadio da Luz. Het stadion biedt plaats aan bijna 65.000 toeschouwers. De club staat er om bekend vanwege de vele talenten die worden opgeleid. Renato Sanches vertrok in 2016 naar Bayern München, maar momenteel kunnen 21-jarige Alejandro Grimaldo en de 21-jarige Zivkovic nog worden bewonderd in Portugal. Met aanvoerder Luisão en topspeler Pizzi zal het proberen hun titel te prolongeren en is het actief in de Champions League. Boek nu uw voetbalreis en combineer deze ervaring met een bezoek aan de Portugese hoofdstad. Geniet van een heerlijke pot Portugees voetbal en boek nu uw voetbalreis via Voetbalreizen.com

Sfeerimpressie

Clubinfo

Opgericht:
1904
Stadion:
Estadio da Luz
Capaciteit:
65.000
Locatie:
Lissabon
Clubkleuren:
Rood / Wit
Derby:
SL Benfica - Sporting Lissabon
Website:
www.slbenfica.pt
Topspelers:
Almeida, Jonas, Pizzi
Logo SL Benfica

Clubhistorie

Benfica is bekend om zijn bekendste sterspeler Eusebio (1942-2014). Hij was van de generatie van Cruijff (1947) en Pele (1940). Eusebio heeft Benfica naar de enige Europese beker geholpen, de Europa Cup 1. In het seizoen erna eindigde Benfica op de 3e plek bij het wereldkampioenschap voor clubteams. Verder werd Eusebio meerdere malen kampioen van Portugal maar hij won ook de Portugese beker.

Eusebio heeft ook individuele prijzen gewonnen zoals De Gouden Bal in 1965, de gouden Schoen in 1968 en 1973. Verder was hij ook de topscorer van het wereldkampioenschap in 1966. Hij is wat Benfica een grote club maakt!

Sinds Eusebio de Europa Cup 1 heeft gewonnen, heeft Benfica nooit meer een Europese prijs gewonnen! Dit kwam door een opmerking van "Guttman", de coach van Benfica in 1962. Nadat hij tevergeefs om een loonsverhoging had gevraagd, vertrok hij met de woorde "zonder mij zal Benfica nooit meer een Europese prijs winnen". Sindsdien gelooft iedere Benfica supporter in de vloek van "Guttman". Zie hoe dit seizoen de vloek wordt opgeheven door de goede ploeg!

Ambities

Benfica is een club die zich altijd wil laten gelden als topclub binnen Europa. Als voorbeeld seizoen 2012-2013 & 2013-2014 waar de club twee keer de finale van de Europa League haalde. Benfica wil meer en gaat dat dit seizoen weer proberen. Benfica is een club die zich meet met FC Porto en stadsgenoot Sporting Lissabon. Een club die zich omhoog wil werken in de Europese top en dit al jaren laat zien! Leuke spelers die je zal zien bij de club in het rood-wit zijn sterspeler Gaitán, topkeeper Júlio César en bijvoorbeeld vedette Luisão.

Stadion

Estadio da Luz is gebouwd in 2004 voor het Europees kampioenschap. Het rood/ witte stadion geeft een rustige uitstraling waar elke Europese tegenstander bang voor is! Het stadion is afgeladen vol wanneer rivaal en stadsgenoot Sporting Lissabon op bezoek komt. Kijk je ogen uit in het Estadio da Luz en geniet van de wedstrijd!

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • Voetbalreizen.com totaal score

  [[ company.total_score ]]
  Laatste beoordeling
  [[ latestReview ]]
  [[ company.total_reviews ]] beoordelingen
  [[ company.total_views ]] keer bekeken
 • [[ result.customer.name ]]
  [[ result.customer.place ]]
  [[ result.customer.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.extraquestions.multiple_choice.answer ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]