Programma 1. FC Köln 2020/21

Het bezoeken van FC Köln kan om vele redenen bovenaan op je wishlist staan. Allereerst spelen ze in een prachtig stadion met een uniek uiterlijk, daarnaast is speelstad Keulen ook het bezoeken meer dan waard. Het RheinEnergieStadion is doorgaans goed gevuld tijdens thuiswedstrijden, sterker nog, tijdens het seizoen 2019/20 waren er hoogstens 900 plekken niet gevuld. Het merendeel van de gespeelde duels werden voor een uitverkocht huis afgewerkt. Op het speelschema zijn er twee tegenstanders die extra populair zijn. Over deze wedstrijden vertellen wij wat meer bij de wedstrijdtips onderaan deze pagina. Ben jij op zoek naar een voetbalreis naar de Bundesliga of DFB Pokal? Bekijk dan ook eens de algemene competitiepagina van de Bundesliga om wat inspiratie op te doen.

Klik op deze link voor het volledige aanbod van voetbalreizen naar FC Köln.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van 1. FC Köln

FC Köln - Borussia Mönchengladbach
De Rheinland Derby is een van de meest beladen wedstrijden van Duitsland. Bij de bekendmaking van het Bundesliga-programma gaan de meeste Köln-fans dan ook direct op zoek naar de datum van FC Köln - Mönchengladbach. Heel eerlijk gezegd doen wij dat natuurlijk ook, want heel veel mooiere wedstrijden kun je jezelf niet indenken. Wat is nu beter dan een prachtige Duitse derby bezoeken onder het genot van een biertje, een bratwurst en een geweldige sfeer. Bekijk nu het programma van FC Köln en boek je voetbalreis naar de Rheinland Derby.

Boek nu je voetbalreis naar:
FC Köln - Borussia Mönchengladbach
Borussia Mönchengladbach - FC Köln

FC Köln - Bayer 04 Leverkusen
De bekendste Rheinland Derby mag dan wel die tegen Mönchengladbach zijn, ook de derby tegen Bayer Leverkusen mag er wezen. FC Köln staat bekend om zijn fanatieke fans en tijdens de derby's laten zij zich van hun beste kant zien. Dus wil jij het topvoetbal van de Bundesliga combineren met een wedstrijd met een geweldige sfeer, dan is het duel tegen Leverkusen een echte aanrader. Voetbalreizen.com verzorgd je reis tot in de puntjes. Boek nu en ben verzekerd van je tickets inclusief een hotelovernachting in de buurt van het RheinEnergieStadion.

Boek nu je voetbalreis naar:
FC Köln - Bayer 04 Leverkusen
Bayer 04 Leverkusen - FC Köln