Tickets Ligue 1 Frankrijk | Voetbalreizen.com

De Franse Ligue 1 is met clubs als Paris Saint-Germain, Olympique Marseille en Olympique Lyon een competitie die zeker niet over het hoofd gezien mag worden. Bezoek een wedstrijd bij een van de clubs en ben verzekerd van een heerlijke wedstrijdbeleving, topvoetbal en geweldige ervaring. Boek je tickets naar de Ligue 1 en combineer je wedstrijdbezoek met een kijkje in de speelstad.

Georganiseerde voetbalreizen

Als organisatie hebben wij er voor gekozen om geen losse voetbaltickets te verkopen. Wij geloven dat de expertise en kennis van onze werknemers bij Voetbalreizen.com een toegevoegde waarde kan bieden. Een unieke voetbalreis begint bij het totaalplaatje. Daarnaast eisen diverse voetbalclubs geen losse tickets te verhandelen. Tevens zijn losse tickets niet gedekt via het SGR.

Via de website van Voetbalreizen.com kun je heel gemakkelijk een voetbalreis op maat samen stellen. Kies via ons online platform een hotel, retourvlucht en plek in het stadion uit. Uiteraard kun je ook in samenspraak met een van onze medewerkers de perfecte reis samenstellen.

Voetbaltickets Ligue 1

Voetbalreizen.com heeft 16 jaar ervaring in de organisatie van geheel georganiseerde voetbalreizen naar Franse voetbalwedstrijden. Wil jij graag een voetbalwedstrijd in Frankrijk bezoeken? Door onze connecties kunnen wij voor jullie een onvergetelijke voetbalreis organiseren. Een geldig ticket is een belangrijk onderdeel van jouw voetbalreis naar een Franse voetbalwedstrijd. Maar waar koop ik nou geldige tickets?

Tickets worden op naam uitgegeven en worden als E-ticket of fysiek ticket geleverd. De fysieke tickets worden bij de receptie van het hotel via een lokale koerier geleverd. De E-tickets worden per mail mee gestuurd met de reisbescheiden. Voetbalreizen.com werkt nooit op basis van seizoenskaarten of swipecards.

Wijzigingen in speelschema Frankrijk

Belangrijk om te weten is dat de speeldata en aanvangstijden van wedstrijden in Frankrijk onderhevig zijn aan wijzigingen. De invloed van de TV-maatschappijen is ook in de Ligue 1 de afgelopen jaren enorm toegenomen. Normaliter start de Ligue 1 met één wedstrijd op de vrijdagavond en vindt de rest van het programma plaats op zaterdag en zondag.

Aanbod voetbaltickets Ligue 1 Frankrijk

Voetbalreizen.com biedt vele reizen naar Franse clubs aan. Hieronder tref je het actuele aanbod aan:
Tickets & voetbalreizen Paris Saint-Germain
Tickets & voetbalreizen Olympique Marseille
Tickets & voetbalreizen Olympique Lyon

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen