Voetbalreis boeken

Op de website van Voetbalreizen.com stel je heel gemakkelijk een voetbalreis naar eigen wens samen. Boek een hotel, vertrekvliegveld en plek in het stadion naar keuze. Met ervaring in het verzorgen van voetbalreizen sinds 2004 weten wij precies waar onze klant naar op zoek is en kunnen wij jullie helpen met al jullie vragen omtrent het maken, plannen en boeken van een voetbalreis. Ons arrangement is allesomvattend met een keuze uit ruim 70 clubs in 10 landen. Van FC Barcelona tot Liverpool en van Borussia Dortmund tot Paris Saint-Germain, je boekt jouw voetbalreis naar een Europese topclub bij Voetbalreizen.com. 

Voetbalreis naar het buitenland

Het ondernemen van een voetbalreis naar het buitenland kan voelen als een behoorlijke stap. Waar begin ik met zoeken? Wat zijn leuke clubs en waar moet ik aan denken bij het uitzoeken van een geschikte trip? Voetbalreizen.com heeft jaren ervaring in het organiseren van voetbalreizen naar onder meer de Engelse Premier League, de Spaanse Primera Division en de Duitse Bundesliga. Boek samen met familie of vrienden een voetbalreis naar Real Madrid, Bayern München of een van de 68 andere clubs. 

Dekking SGR

Voetbalreizen.com is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden. Dit houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Mocht de overeenkomst mede het vervoer omvatten en is de plaats van bestemming al bereikt, dan wordt er ook gezorgd voor een gepaste terugreis. Niet ieder reisbureau kan zich zomaar aansluiten bij de SGR. Als reisbureau dien je aan een aantal strikte criteria te voldoen. Dit heeft alles te maken met betrouwbaarheid en financiële stabiliteit. Is een reisbureau aangesloten bij de SGR, dan kun je er zeker van zijn dat het een betrouwbaar, veilig bedrijf is om je voetbalreis te boeken. 

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen