Voetbalreis Borussia Dortmund | Bezoek Signal Iduna Park

Voetbalreis Borussia Dortmund boeken?

Borussia Dortmund en de Gelbe Wand zijn al jaren hot! Iedereen wil eens in zijn leven het unieke Signal Iduna Park zelf bewondert hebben. Voor een voetbaltripje via Voetbalreizen.com boek je zelf een wedstrijd naar keuze om te bezoeken. Of je nu naar de Kohlenpottderby tegen Schalke 04 wil of toch liever Der Klassiker tegen Bayern München bezoekt, het feest op de Gelbe Wand wordt er absoluut niet minder om. Boek nu je Borussia Dortmund voetbalreis en proef van de beleving op de steile tribunes van het Signal Iduna Park.

Voetbalreis inclusief Borussia Dortmund tickets

Een voetbalreis is niet compleet zonder Borussia Dortmund tickets. Bij Voetbalreizen.com wordt je op je wenken bediend. Naast wedstrijdkaarten kies je ook je eigen hotel uit. Houd je het liever zo goedkoop mogelijk of ga je voor extreme luxe? Wij laten deze keuze volledig aan jezelf. Je kunt net zoveel uitpakken als je zelf wil. Dat geldt ook voor de aankoop van de Borussia Dortmund tickets. Zo kun je onder meer kiezen uit plaatsen op de korte zijde of onderaan de lange zijde.

Beleef de Kohlenpottderby in het Signal Iduna Park

Wie aan de geweldige sfeer op de tribunes bij Borussia Dortmund denkt, zal ook al snel met zijn gedachte afdwalen naar Der Klassiker tegen Bayern München of de Kohlenpottderby tegen Schalke 04. Een ding moge zeker zijn: als je liefhebber bent van sfeervolle wedstrijden, zijn dit dé krakers die je eens in je leven moet hebben gezien. Boek nu bij Voetbalreizen.com je voetbalreis naar de Kohlenpottderby of Der Klassiker en verzeker jezelf van een unieke belevenis.

Wil je toch nog even verder kijken dan deze twee topwedstrijden? Klik dan hier voor het gehele aanbod van Borussia Dortmund.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen