Tickets Arsenal | Bezoek Emirates Stadium

Tickets Arsenal kopen

Tickets voor een wedstrijd van Arsenal zijn altijd enorm in trek. Hoewel de club op sportief gebied op het moment niet zo schittert als ruim tien jaar geleden, is de beleving niet veranderd. In het imposante Emirates Stadium is nog altijd topvoetbal te zien met sterren als Pierre-Emerick Aubameyang en Mesüt Özil. Combineer je tickets voor Arsenal met een bezoek aan Londen. Verblijf een aantal dagen in de stad en geniet van de grootsheid van de Britse hoofdstad.

Ben je op zoek naar tickets of een geheel georganiseerde voetbalreis naar Arsenal. Bekijk ons aanbod hier.

Tickets Arsenal boeken; welke mogelijkheden zijn er?

Je kunt tijdens het boeken van een voetbalreis naar Arsenal kiezen uit twee soorten tickets. Bij het meest voordelige ticket heb je een zitplaats op de lange zijde. Onze tweede optie is er ook een om van te smullen. Je ontvangt naast een ticket voor een zitplaats aan de korte zijde ook een programmaboekje, een drankje tijdens de rust, een voucher voor een museumbezoek en een stadiontour (niet op wedstrijddag).

Voetbalreizen inclusief tickets Arsenal

De organisatie van een voetbalreis kan behoorlijk wat werk meenemen. Wij nemen graag al je werk uit handen. Boek via onze website je reis naar eigen keuze. Je hebt de mogelijkheid om zelf te kiezen tussen verschillende zitplaatsen, hotels en retourvluchten. Heb je tijdens het boekingsproces nog vragen? Neem dan contact met ons op via de chat of ons telefoonnummer.

Zie jij het al voor je? Jij op de tribunes van het Emirates Stadium tijdens een wedstrijd van Arsenal? Bekijk ons aanbod hier en wie weet zit jij binnenkort wel in Londen.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen