Tickets Atletico Madrid | Bezoek Wanda Metropolitano

Tickets Atletico Madrid kopen

De tickets van Atletico Madrid zijn enorm populair onder voetbalfans. In en rondom het Estadio Wanda Metropolitano is het tweewekelijks een groot voetbalfeest. De moderne arena is gebouwd om aan alle wensen van voetbalfans te kunnen voldoen. Zo heb je vanaf iedere zitplaats fantastisch zicht, zijn er genoeg horecapunten aanwezig en is het heel gemakkelijk te bereiken met de metro.

Altijd al eens Atletí willen bezoeken? Bekijk dan nu ons gehele aanbod voor tickets van Atletico Madrid!

Tickets Atletico Madrid boeken; welke mogelijkheden zijn er?

Het Estadio Wanda Metropolitano heeft nog niet de historie die het vorige Estadio Vicente Calderon wel had, maar het doet qua beleving niks onder voor het oude stadion. Vanaf iedere plek in het stadion heb je fantastisch zicht, toch biedt Voetbalreizen.com jullie de mogelijkheid om zelf te kiezen op welke tribune je plaatsneemt. Boek een ticket voor de bovenkant van de korte zijde als goedkoopste optie. Uiteraard kun je ook tickets van Atletico Madrid verkrijgen voor onderaan de korte zijde of op de lange kant.

Voetbalreizen inclusief tickets Atletico Madrid

Het maken van een voetbalreis naar Atletico Madrid is voor iedere voetbalfan een droom die uitkomt. Bij Voetbalreizen.com kan die droom heel gemakkelijk verwezenlijkt worden. Boek een complete trip inclusief hotelovernachting, retourvlucht en tickets van Atletico Madrid. Stel je reis in het boekingsproces naar eigen voorkeur samen. Mocht je er om wat voor reden niet uitkomen, neem dan vooral contact met ons op via ons telefoonnummer of onze online chat!

Voor het gehele aanbod omtrent duels van Atletico Madrid klik je op deze link!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen