Tickets Chelsea | Bezoek Stamford Bridge

Tickets Chelsea kopen

Tickets voor een Premier League-wedstrijd bemachtigen valt niet mee. Vaak zitten de stadions tot de nok toe vol, is er géén vrije verkoop en zijn tickets enkel beschikbaar voor clubleden. Via Voetbalreizen.com ben je zeker dat je een ticket te pakken hebt en krijg je er ook nog een volledig georganiseerde reis bij. Naast je ticket van een wedstrijd van Chelsea ben je direct zeker van een of meerdere hotelovernachting(en) in Londen en een retourvlucht naar keuze.

Zie jij het helemaal zitten en wil jij graag een georganiseerde voetbalreis boeken inclusief tickets van Chelsea? Bekijk ons aanbod en maak je keuze uit behoorlijk wat prachtige duels.

Tickets Chelsea boeken; welke mogelijkheden zijn er?

Naar wedstrijden van Chelsea kunnen wij je twee verschillende opties aanbieden. Zo kun je ervoor kiezen om op de tweede ring plaats te nemen. Dit is de goedkoopste optie; al wil dat absoluut niet zeggen dat je slecht zicht hebt. Sterker nog; Stamford Bridge is een compact stadion waarbij je vanaf de tweede ring fantastisch zicht op het veld hebt. Uiteraard bieden wij ook een VIP-pakket aan naar Chelsea. Je ontvangt dan niet alleen tickets maar krijgt ook een maaltijd op de wedstrijddag voor geschoteld. Daarnaast ontvang je ook een wedstrijdboekje voor de wedstrijd en een kopje koffie na het duel.

Voetbalreizen inclusief tickets Chelsea

Het organiseren van een voetbaltripje kan een flinke klus zijn. Waar én hoe koop je tickets? Welk hotel is het beste? En welke vluchten zijn voordelig en sluiten goed aan op het verblijf? Vragen waar je tijdens het zelf plannen van zo'n tripje al snel tegenaan loopt. Wij kunnen je volledig ontzorgen. Via onze website kies je zelf welk ticket van Chelsea je wil ontvangen; welk hotel je voorkeur krijgt en hoe je het liefst naar Londen gaat. Heb je toch nog wat extra hulp nodig? Neem dan contact met ons op via de chat of ons telefoonnummer.

Boek nu je voetbalreis naar Chelsea en ben verzekerd van de beste tickets! Bekijk hier ons hele aanbod.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen