Tickets Süper Lig Turkije | Voetbalreizen.com

De Turkse competitie kent een van de meest aantrekkelijke derby's ter wereld. Met drie absolute topclubs in wereldstad Istanboel is er ieder jaar weer een run op wedstrijdtickets van Fenerbahçe, Galatasaray en Besiktas. Via Voetbalreizen.com boek je nu een fantastisch weekend weg inclusief wedstrijdtickets voor een wedstrijd in de Turkse Süper Lig.

Georganiseerde voetbalreizen

Als reisorganisatie hebben wij bewust de keuze gemaakt geen losse voetbaltickets te verkopen. Daar zijn een aantal redenen mee gemoeid. Een van de voornaamste argumenten is het ontbreken van de SGR-garantie op losse wedstrijdkaarten. Bij het boeken van een complete reis zorgen wij dat je gehele tripje gedekt is door de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Daarnaast denken wij dat wij op basis van onze kennis en ervaring jullie meer te bieden hebben dan enkel een los ticket.

Istanboel is een geweldige stad om een weekend te verblijven. In plaats van uren over internet struinen voor het juiste hotel en de goedkoopste vlucht, bieden wij je de kans om alles in een keer zo overzichtelijk mogelijk te doen in ons online boekingsproces. Kies zelf waar je overnacht, welke retourvlucht je neemt en waar je in het stadion plaatsneemt. Mocht je toch nog extra wensen hebben of onverhoopt op vragen stuitten. Schroom vooral niet en neem contact op met een van onze medewerkers. Zij zullen je bijstaan in het uitkiezen van de meest geschikte voetbalreis.

Voetbaltickets Süper Lig

Met ruim 16 jaar ervaring in het organiseren van geheel georganiseerde voetbaltripjes naar voetbalwedstrijden kan Voetbalreizen.com jou precies bieden wat je nodig hebt. Je hebt ruim de keuze in hotels en vluchten. Toch is een geldig wedstrijdticket misschien wel het belangrijkste onderdeel van heel je voetbalreis. Voetbalreizen.com werkt alleen via officiële kanalen waardoor je niet bang hoeft te zijn voor ongeldige wedstrijdkaarten.

Of je een E-ticket of fysiek ticket ontvangt is afhankelijk van de club. In het geval van een fysiek ticket is het op te halen aan de receptie bij je hotel ter plekke. Een E-ticket ontvang je tegelijk met de reisbescheiden in je mailbox.

Wijzigingen in speelschema Turkije

Belangrijk om te weten is dat de aanvangstijden en speeldagen van wedstrijden in Turkije kunnen wijzigen. De invloed van de TV-maatschappijen is ook in de Turkse Süper Lig een onderdeel geworden van het geheel. Normaliter worden de meeste wedstrijden in de Süper Lig in het weekend gespeeld. Slechts een enkele keer wordt er op een andere dag gespeeld.

Aanbod voetbaltickets Süper Lig Turkije

Voetbalreizen.com biedt prachtige reizen naar verscheidene Turkse clubs aan. Hieronder tref je het actuele aanbod aan:
Tickets & voetbalreizen Galatasaray SK
Tickets & voetbalreizen Fenerbahçe SK
Tickets & voetbalreizen Besiktas JK

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen