Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Documenten & Tickets

Heb je losse tickets geboekt voor het bezoeken van een wedstrijd in Duitsland?
Je ontvangt de tickets per aangetekende post in de week voorafgaande de wedstrijd op het adres van de hoofdboeker. Bij het versturen van de tickets ontvang je een track and trace code zodat je exact weet wanneer de tickets worden bezorgd.
Een uitzondering daarop is Bayern München. Wij ontvangen daarvoor graag een reservering van een hotel waar je verblijft. De tickets zullen dan aangetekend worden bezorgd bij dit hotel en onder je naam klaarliggen bij de receptie.

Heb je een vliegarrangement geboekt?
Wij checken je in voor de vlucht. Om dit te kunnen doen hebben wij de paspoort & ID gegevens nodig van alle deelnemers aan de reis. Je ontvangt van in de ons in de komende dagen een mail met daarin de vraag deze gegevens met een beveiligde verbinding met ons te delen.

Heb je tickets geboekt voor het bezoeken van een wedstrijd in Spanje?
De tickets in Spanje worden bezorgd in het hotel in Spanje. Om de levering correct te laten verlopen vragen wij zodoende per mail om ons bepaalde gegevens toe te sturen. Dit betreft de naam van de hoofdboeker waarop het hotel is geboekt, naam & adresgegevens van het hotel, bevestigingscode en check in datum. Voetbalreizen.com zorgt voor een tijdige en correcte levering van de tickets.

Busreizen & bootreizen
Je ontvangt van ons verdere informatie conform de beschrijving je aantreft bij “reisbescheiden”.

Reisbescheiden
De reisbescheiden voor je reis worden tijdig per mail aan je toegestuurd. Voor wedstrijden die plaatsvinden in het weekend ontvang je op de woensdag voor vertrek voor 18:00 uur de gegevens.

Voor doordeweekse wedstrijden ontvang je de reisbescheiden op de vrijdag voor de wedstrijd. Dit voor 18:00 uur.

Vragen & opmerkingen?
Mochten er reeds vragen of opmerkingen zijn aangaande de boeking, mail of bel ons gerust! Wij zijn je uiteraard graag verder van dienst.
‹ terug naar het overzicht

Onze wedstrijdtips

Klantbeoordelingen

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.club ]]

  Ervaring
  [[ result.description ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]


  • [[ rating.question ]]
  [[ result.customer.name ]] / [[ result.customer.place ]] / [[ result.customer.date | formatdate ]] / Aanbeveling: [[ result.recommendation ]] [[ result.author ]], [[ result.city ]], [[ result.date | formatdate ]], Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]