Programma Bundesliga 2022/23

De Bundesliga is een ideaal alternatief voor de Premier League of La Liga wanneer je niet een heel weekend de tijd hebt om een topwedstrijd te bezoeken. Een voetbalreisje naar pak hem beet Liverpool, FC Barcelona of Internazionale kost je al snel zeker twee dagen. Bezoek Borussia Dortmund of Schalke 04 en ben nog geen heel weekend van huis. Veel grote Duitse clubs spelen hun thuiswedstrijden dichtbij de Nederlandse grens, ideaal dus voor de Nederlandse voetbalfan. Er zijn dan ook de nodige Nederlanders die het programma van de Bundesliga nauwlettend in de gaten houden en een aantal keer per seizoen de grens oversteken voor een potje Fussball.

Op zoek naar het speelschema van een specifieke club? Klik dan op een club naar keuze in het rijtje hieronder.

Wil jij toch nog wat extra weten over het programma van de Bundesliga? Lees dan hieronder over de drie mooiste wedstrijden van het seizoen. Of bekijk ons Bundesliga-aanbod door op deze link te klikken.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

Bayern München - Borussia Dortmund

Waar Spanje El Clásico heeft en er in Nederland De Klassieker wordt gespeeld, heb je in Duitsland Der Klassiker. In deze heerlijke pot nemen de twee succesvolste clubs van Duitsland het tegen elkaar op. Op het speelschema van de Bundesliga wordt door beide supportersgroepen deze wedstrijd dik omcirkelt. De afgelopen jaren kocht het kapitaalkrachtige FC Bayern veelvuldig grote spelers bij Dortmund weg, toch doen de Borussen zelden iets onder voor der rekordmeister. Boek nu je voetbalreis naar Der Klassiker en voeg je tussen de vocaal aanwezige supporters in het Signal Iduna Park of de Allianz Arena.

Stel nu je reis samen naar:
Bayern München - Borussia Dortmund >>>
Borussia Dortmund - Bayern München >>>

Schalke 04 - Borussia Dortmund

De supporters van Borussia Dortmund hebben het er maar druk mee. Naast de klassieker tegen Bayern München speelt hun club nog een duel om 'leven of dood'. Streekgenoot Schalke 04 strijdt jaarlijks om de titel derbysieger tijdens het onderonsje met Borussia Dortmund. De Kohlenpott-derby staat bekend om de geweldige sfeer gedurende de wedstrijd. Zowel Schalke 04- als Dortmund-fans zetten hun beste beentje voor op de tribunes. Ook sfeeracties en pyro's komen vaker wél dan niet voor. Wil jij deze wedstrijd meemaken? Voetbalreizen.com houdt het programma van de Bundesliga nauwlettend in de gaten en zorgt dan ook vanaf de bekendmaking van de speeldatum ervoor dat het mogelijk is om een kek voetbalreisje te boeken. Voor iedere voetbalfan is het mogelijk om een wedstrijdticket voor de Kohlenpott-derby te boeken in combinatie met een hotelovernachting.

Stel nu je reis samen naar:
FC Schalke 04 - Borussia Dortmund >>>
Borussia Dortmund - FC Schalke 04 >>>

FC Köln - Borussia Mönchengladbach

Als je echt heel erg van een beladen sfeertje houdt, is de Rheinland-derby jou op het lijf geschreven. De kraker tussen FC Köln en Borussia Mönchengladbach is voor west-Europese begrippen ongekend. Hoewel beide clubs ook een kleine Rheinland-derby tegen Fortuna Düsseldorf spelen, is dit het echte werk. Omdat de alles-of-niets mentaliteit vanaf de tribunes snel overslaat naar het veld weet je tijdens wedstrijd niet waar je moet kijken. Zowel het schouwspel op de tribune, als op het veld is het bekijken meer dan waard. Voor zowel supporters van FC Köln als die van Mönchengladbach is deze derby de allerbelangrijkste wedstrijd van het hele Bundesliga-programma.

Stel nu je reis samen naar:
Borussia Mönchengladbach - 1. FC Köln >>>
1. FC Köln - Borussia Mönchengladbach >>>