Programma Bayern München 2020/21

Bayern München is een van de grootste clubs van Duitsland en heeft dan ook een enorme fanbase in zowel Duitsland als in het buitenland. Ook voor neutrale voetballiefhebbers is het uiteraard genieten op de steile tribunes van de Allianz Arena. Jaarlijks staan er fantastische wedstrijden op het programma van de Bundesliga. Denk eens aan de krakers die voor Bayern ieder jaar op het speelschema verschijnen. Der Klassiker tegen Borussia Dortmund en de strijd tussen twee van de grootste steden van Duitsland FC Bayern - Hertha BSC. Bezoek een wedstrijd van Bayern München via Voetbalreizen.com en ben verzekerd van goede plaatsen in het stadion, een hotelovernachting en retourvlucht naar München.

Op zoek naar het specifieke programma van de Bundesliga, Champions League of DFB Pokal? Hieronder zijn linkjes naar deze pagina's te vinden. Benieuwd naar onze wedstrijdtips? Lees dan nog even verder op deze pagina.

Klik op deze link voor het gehele aanbod van voetbalreizen naar Bayern München.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Bayern München

Bayern München - Borussia Dortmund
Der Klassiker is een begrip in een heel Europa. Waar in Nederland De Klassieker en in Spanje El Clásico op het programma staat, heeft men in de Bundesliga zijn eigen ultieme topwedstrijd. Voor zowel Bayern-fans als Dortmund-supporters is dit duel een van de eerste data waarnaar zij op zoek zullen gaan bij de bekendmaking van het speelschema van de Bundesliga. Heel onterecht is dat niet, want in deze topper wordt er vrijwel altijd gestreden om een eerste plek op de ranglijst. Al met al is het een van de meest doorslaggevende wedstrijden in een Bundesliga-seizoen. Daarnaast ook niet onbelangrijk voor ons als voetbalreizigers, de sfeer is vrijwel altijd fenomenaal, of er nu in München of Dortmund wordt gespeeld.

Boek nu je voetbalreis naar:
Bayern München - Borussia Dortmund >>>
Borussia Dortmund - Bayern München >>>

Bayern München - Hertha BSC
Een wedstrijd van Bayern München tegen Hertha BSC is niet direct de eerste waar je aan denkt, maar zeker wél het bezoeken waard. De sfeer is bij Bayern vrijwel altijd goed maar met een goed gevuld uitvak met fanatieke fans is er nog meer reden om eens goed achter der rekordmeister te gaan staan. Laat Hertha Berlin nu net zo'n club zijn die een enorme fanbase heeft die de club overal naartoe volgt. Daarnaast is voor hen het duel tegen Bayern München een van de lichtpuntjes op het programma van de Bundesliga. Bayern tegen Hertha volgens een 'must visit'!

Boek nu je voetbalreis naar:
Bayern München - Hertha BSC >>>
Hertha BSC - Bayern München >>>