Programma Sporting CP 2020/21

De focus van de fans gaat bij de bekendmaking van het programma van Sporting CP vrijwel direct uit naar twee wedstrijden. Voor de supporters van Sporting zijn de duels tegen stadsgenoot SL Benfica en rivaal FC Porto dé wedstrijden van het jaar. Het sfeervolle Estádio José Alvalade is dan tot de nok toe gevuld en zal als serieuze twaalfde man dienen voor de spelers op het veld. Dat niet enkel een boost vanaf de tribunes de spelers van Sporting CP wat extra's geeft, blijkt wel uit de talenten die in voorbijgaande jaren zijn voortgekomen uit de jeugdopleiding van Os Leões. Sterren als Luis Figo, Cristiano Ronaldo en Nani droegen voorheen het groen-wit van CP. Staat het bezoeken van een wedstrijd van Sporting Club de Portugal op je bucketlist? Klik dan op deze link voor het gehele programma van Sporting CP. Toch nog even wat breder op zoek? Kijk dan via de linkjes hieronder naar het speelschema van de Primeira Liga en UEFA Europa League.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Sporting CP

Sporting CP - SL Benfica
Er zijn een aantal wedstrijden die het programma van de Primeira Liga extra kleur geven. Een van die wedstrijden is de derby van Lissabon. Al sinds 1907 wordt de kraker tussen Sporting CP en Benfica afgewerkt. Al dagen voor aanvang van de wedstrijd is de derbysfeer voelbaar in de stad. De beleving van de mensen in Lissabon in nauwelijks te vergelijken met de passie in andere landen. Enkele dagen voor de derby van Lissabon zijn er vaak al verschillende Benfica- en Sporting-shirts te zien op straat. De spanning bouwt op tot de opkomst van de spelers in het stadion. Enkele minuten voor de wedstrijd wordt het clublied massaal ingezet. Voor vrijwel iedere voetbalreiziger een ultiem kippenvel moment. Wil jij deze unieke derby ook eens live meemaken? Bekijk dan de linkjes hieronder.

Boek nu een voetbalreis naar:
Sporting CP - SL Benfica >>>
SL Benfica - Sporting CP >>>

Sporting CP - FC Porto
Wanneer FC Porto op bezoek gaat bij Sporting CP of Benfica komt er een heuse volksverhuizing op gang. Dat geldt andersom overigens net zo goed. Hoewel Porto en Lissabon op zo'n 3 uur rijden van elkaar vandaan liggen, hebben de fans er geen moeite mee om hun spelers achterna te reizen. Natuurlijk is de trots van de stad een belangrijke beweegreden. Al zolang het Portugese voetbal in landelijke vorm wordt afgewerkt is er een erestrijd ontstaan tussen de clubs uit Lissabon en Porto. Ook bij Sporting CP - FC Porto voert dit de boventoon. Voor heel even gaat het om meer dan die drie punten. De eer van de stad staat op het spel. Zie jij jezelf al helemaal op de tribune zitten tijdens dit duel? Check dan snel ons aanbod via de linkjes hieronder.

Boek nu een voetbalreis naar:
Sporting CP - FC Porto >>>
FC Porto - Sporting CP >>>