Programma Fenerbahçe SK 2020/21

Het programma van Fenerbahçe is gevuld met tal van prachtige derby's en interessante toppers. Bekijk het speelschema om erachter te komen wanneer Fener het opneemt tegen stadsgenoten als Galatasaray SK en Besiktas JK. Deze duels staan wereldwijd bekend als een directe strijd om de landstitel. Boek een voetbalreisje naar het Sükrü Saracoglu Stadium van Fenerbahçe en beleef de Turkse Süper Lig op zijn best. De fans zijn veelal geroemd vanwege hun fanatisme en hartstocht. Daarnaast is een fijn onderkomen ook geen overbodige luxe tijdens een voetbalreisje. Uiteraard is Istanboel meer dan geschikt om er een weekend door te brengen. Bekijk het programma van Fenerbahçe en boek een onvergetelijke voetbalreis naar een van de mooiste clubs van Zuid-Europa.

Ben je toch nog niet helemaal zeker over je keuze voor Fenerbahçe en zie je ook graag het speelschema van de andere clubs uit de Süper Lig? Klik dan op deze link. Voor meer informatie over onder meer de Intercontinental Derby raden wij je aan toch nog even verder te lezen op deze pagina.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Fenerbahçe SK

Fenerbahçe SK - Galatasaray SK
De meest intense derby van Turkije is die tussen Fenerbahçe en Galatasaray. Beide clubs zijn afkomstig uit Istanboel, zijn de nummer 1 en 2 op de eeuwige ranglijst van de Süper Lig, vertegenwoordigen beide een continent en strijden zowat ieder jaar onderling om de landstitel. Genoeg aanwezige ingrediënten voor een verhitte strijd tussen twee buren. De Intercontinental Derby, zoals de wedstrijd ook wel wordt genoemd, is een wedstrijd die je eens in je leven mee moet maken. De belevenis is met geen enkele wedstrijd te vergelijken en daarmee dus uniek. Bij deze wedstrijd kun je absoluut niet voorspellen wie hem wint. Een ding kunnen wij jullie wel garanderen: de sfeer in het stadion gaat jullie kippenvel bezorgen.

Boek nu je voetbalreis naar:
Fenerbahçe SK - Galatasaray SK >>>
Galatasaray SK - Fenerbahçe SK >>>

Fenerbahçe SK - Besiktas JK
Dat wij de Intercontinental Derby beschrijven als de meest intense derby van Turkije doet natuurlijk niks af aan het onderonsje tussen Fenerbahçe en Besiktas. Sterker nog, eigenlijk is dit duel ook een intercontinentale strijd. Fenerbahçe werkt haar thuiswedstrijden af in het Sükrü Saracoglu stadion af, dat aan de Aziatische kant van de Bosporus ligt; Besiktas speelt op haar beurt weer wedstrijden aan de Europese kant van de rivier; in het Vodafone Park. Tijdens het treffen van deze teams spat de strijd er vanaf. Bekijk het programma van Fenerbahçe en bezoek een van deze twee prachtige duels in het sprookjesachtige Istanboel.

Boek nu je voetbalreis naar:
Fenerbahçe SK - Besiktas JK >>>
Besiktas JK - Fenerbahce SK >>>