Programma Serie A 2022/23

De Serie A is helemaal terug. De spannende titelstrijd van het seizoen 2022/23 was heerlijk om te volgen. Uiteindelijk heeft AC Milan als de nieuwe kampioen gekroond na jarenlang verlangen naar een landstitel. Ook voor voetbalfans die snakken naar nostalgie is de Serie A een geweldige competitie. Veel van de stadions waarin wordt gespeeld zijn al tientallen jaren oud en zijn getekend door het verleden van de clubs. Neem nou Stadio Giuseppe Meazza, Stadio San Paolo of het Stadio Olimpico. Allemaal perfect voor de mooie affiches die ieder jaar weer op het programma van de Serie A verschijnen. Ben jij klaar om een voetbalreis naar Italiƫ te maken? Lees dan hieronder nog wat extra's over drie van de grootste wedstrijden van het seizoen!

Toch al zeker van je clubkeuze? Hieronder kun je direct door naar de clubgerelateerde pagina's.

Klik op deze link voor het complete Serie A-aanbod van Voetbalreizen.com.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

Juventus - Internazionale

Een voetbalreis naar de Derby d'Italia is een enorme aanrader voor iedereen die het Italiaans voetbal lief heeft. Hoewel de Italiaanse voetbalcompetitie geen klassieker kent, is dit de wedstrijd die er het dichtstbij komt. Internazionale en Juventus zijn twee van de meest succesvolle clubs van het land en kennen een behoorlijke historie als het gaat om de Italiaanse titelstrijd. Ook voor het seizoen 2022/23 verzorgt Voetbalreizen.com de kaartjes voor Juventus - Internazionale. In combinatie met een hotelovernachting en vlucht is een weekendje Milaan of Turijn zo geboekt.

Stel nu je reis samen naar:
Internazionale - Juventus >>>
Juventus - Internazionale >>>

AC Milan - Internazionale

De Derby van Milaan is een van de meest indrukwekkende derby's ter wereld. Daarnaast is het duel ook nog drager van misschien wel de mooiste derbynaam ter wereld. Il Derby della Madonnina zoals de wedstrijd meestal wordt genoemd, is een stadsderby van ongekende proporties. Een voetbalreis naar Inter Milan of AC Milan is iets wat iedere voetballiefhebber wel eens mee wil maken. Dan is een wedstrijd tussen beide bespelers van de San Siro natuurlijk de uitgelezen mogelijkheid om dit voetbaltripje te boeken. Bij Voetbalreizen.com is het mogelijk om tickets voor Internazionale - AC Milan (en natuurlijk andersom!) te boeken in combinatie met een hotelovernachting en eventuele vlucht.

Stel nu je reis samen naar:
AC Milan - Internazionale >>>
Internazionale - AC Milan >>>

AS Roma - Lazio

Stadio Olimpico in Rome staat het gehele seizoen in het teken van thuiswedstrijden van zowel AS Roma en Lazio. Toch is er geen van die duels zo bijzonder als de Derby della Capitale. De Romeinse derby is al jaren een strijd tussen twee uitersten. Van oudsher is Lazio de club van de rijke en is AS Roma de club van de arbeiders, inmiddels zijn die verschillen wat vertroebeld en trekken beide teams supporters uit de gehele breedte van de samenleving. Toch is de liefde voor de clubs op de tribune bij lange na nog niet verdwenen. Dat heeft een geweldige sfeer op de tribunes tot gevolg. Beleef zelf het hartstochtelijke gezang van dichtbij en boek een ticket voor de Derby van Rome in combinatie met een hotelovernachting en vlucht.

Stel nu je reis samen naar:
AS Roma - Lazio >>>
Lazio - AS Roma >>>