Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Programma Serie A 2021/22

De Serie A is helemaal terug. Na een aantal jaren Juventus heeft de competitie een nieuwe kampioen. Inter Milaan was in het seizoen 2021/22 de beste van het land. De ploeg uit Milaan voegt daarmee een volgende titel toe aan haar rijke historie. Veel van de stadions waarin wordt gespeeld in Italië zijn al tientallen jaren oud en zijn getekend door het verleden van de clubs. Neem nou Stadio Giuseppe Meazza, Stadio San Paolo of het Stadio Olimpico. Allemaal perfect voor de mooie affiches die ieder jaar weer op het programma van de Serie A verschijnen. Ben jij klaar om een voetbalreis naar Italië te maken? Lees dan hieronder nog wat extra's over drie van de grootste wedstrijden van het seizoen!

Toch al zeker van je clubkeuze? Hieronder kun je direct door naar de club gerelateerde pagina's.

Klik op deze link voor het complete Serie A-aanbod van Voetbalreizen.com.

Juventus - Internazionale

Een voetbalreis naar de Derby d'Italia is een enorme aanrader voor iedereen die het Italiaans voetbal lief heeft. Hoewel de Italiaanse voetbalcompetitie geen klassieker kent, is dit de wedstrijd die er het dichtstbij komt. Internazionale en Juventus zijn twee van de meest succesvolle clubs van het land en kennen een behoorlijke historie als het gaat om de Italiaanse titelstrijd. Ook voor het seizoen 2020/21 verzorgt Voetbalreizen.com de kaartjes voor Juventus - Internazionale. In combinatie met een hotelovernachting en vlucht is een weekendje Milaan of Turijn zo geboekt.

Stel nu je reis samen naar:
Internazionale - Juventus >>>
Juventus - Internazionale >>>

Programma Inter Juventus

AC Milan - Internazionale

De Derby van Milaan is een van de meest indrukwekkende derby's ter wereld. Daarnaast is het duel ook nog drager van misschien wel de mooiste derbynaam ter wereld. Il Derby della Madonnina zoals de wedstrijd meestal wordt genoemd, is een stadsderby van ongekende proporties. Een voetbalreis naar Inter Milan of AC Milan is iets wat iedere voetballiefhebber wel eens mee wil maken. Dan is een wedstrijd tussen beide bespelers van de San Siro natuurlijk de uitgelezen mogelijkheid om dit voetbaltripje te boeken. Bij Voetbalreizen.com is het mogelijk om tickets voor Internazionale - AC Milan (en natuurlijk andersom!) te boeken in combinatie met een hotelovernachting en eventuele vlucht.

Stel nu je reis samen naar:
AC Milan - Internazionale >>>
Internazionale - AC Milan >>>

Derby Milaan Voetbalreis

AS Roma - Lazio

Stadio Olimpico in Rome staat het gehele seizoen in het teken van thuiswedstrijden van zowel AS Roma en Lazio. Toch is er geen van die duels zo bijzonder als de Derby della Capitale. De Romeinse derby is al jaren een strijd tussen twee uitersten. Van oudsher is Lazio de club van de rijke en is AS Roma de club van de arbeiders, inmiddels zijn die verschillen wat vertroebeld en trekken beide teams supporters uit de gehele breedte van de samenleving. Toch is de liefde voor de clubs op de tribune bij lange na nog niet verdwenen. Dat heeft een geweldige sfeer op de tribunes tot gevolg. Beleef zelf het hartstochtelijke gezang van dichtbij en boek een ticket voor de Derby van Rome in combinatie met een hotelovernachting en vlucht.

Stel nu je reis samen naar:
AS Roma - Lazio >>>
Lazio - AS Roma >>>

Voetbalreis Derby Rome

Stel je eigen voetbalreis samen

Persoonsgegevens

Reisgegevens

Geef hier aan welke wedstrijd of club u wil bezoeken.
Vul hier uw gewenste vertrekdatum in
Vul hier uw gewenste datum van terugkeer in
Vul hier uw gewenste luchthaven van vertrek in
Velden met een * zijn verplicht

We gebruiken jouw gegevens alleen om contact met jou op te nemen.

Onze wedstrijdtips