Programma Juventus 2020/21

Het programma van Juventus staat vol met prachtige duels, toppers en derby's. Breng een bezoek aan de derby tegen Internazionale, AC Milan of stadsgenoot Torino. Daarnaast staan er nog tal van andere prachtige duels op het programma waar verder op deze pagina nog het een en ander over is te lezen. Voor Juventus-fans moet het wel genieten geblazen zijn met sterren als Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala en Matthijs de Ligt op het veld. Al enkele jaren timmert La Vecchia Signora, zoals de club ook wel wordt genoemd, aan haar weg tot beste club van Europa. Hoewel de Champions League-titel nog uitblijft, rijgen ze bij Juve de landstitels aaneen. Breng een bezoek aan een van de vele topwedstrijden die het programma van Juventus ieder seizoen kent en geniet van voetbal van wereldklasse. Voor het gehele speelschema van Juventus kun je hier terecht. Toch op zoek naar het gehele programma van de Serie A of Champions League? Kijk dan eens hieronder.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Juventus

Juventus - Internazionale
Sinds het omkoopschandaal Calciopoli is de Derby d'Italia intenser dan ooit tevoren. Juventus moest hun landstitel inleveren en werd door de Italiaanse voetbalbond teruggezet naar de Serie B. Internazionale, dat niet bij het schandaal betrokken was, kreeg alsnog de landstitel uitgereikt. De Juventus-fans zien dit nog altijd als een enorm onterechte stap van de Italiaanse bond en laten dat dan ook maar al te graag horen tijdens treffen met Internazionale. De derby staat bekend als een beladen zogenoemde zes punten wedstrijd. Ook dit seizoen zullen Inter en Juve ongetwijfeld weer strijden om de landstitel, dat voor spectaculaire taferelen zal zorgen op de tribunes. Maak live de meest beschreven - en wellicht ook meest bekeken - Italiaanse wedstrijd mee in het moderne Allianz Stadium van Juventus.

Boek nu je voetbalreis naar:
Juventus - Internazionale >>>
Internazionale - Juventus >>>

Juventus - Napoli SSC
Veel mensen weten van het bestaan van de Derby della Mole tussen Juventus en Torino af. Een minderheid zal bekend zijn met de rivaliteit tussen Juve en Fiorentina. Beide wedstrijden zijn het bezoeken meer dan waard, maar zijn in onze ogen niet zo uniek vergeleken met de rivaliteit tussen Juventus en Napoli SSC. In elk opzicht zijn de clubs elkaars tegenpolen. De rivaliteit ontstaat al een lange tijd geleden door de enorme verschillen in leven tussen inwoners van Turijn en Napels. Het noorden van Italië, waarvan Turijn samen met Milaan het economisch centrum is, was enorm rijk en de mensen hadden het goed. Iets waar velen in Napels van konden dromen. Het zuiden van Italië was relatief arm en de zuid-Italianen vonden dat ze door Italië als tweederangs burgers werden behandeld. Die verschillen werden meegenomen naar het voetbalstadion en pas echt duidelijk tijdens de wedstrijden tegen Juventus. Hoewel de sociaal-economische verschillen inmiddels minder zijn geworden, zijn de fans nog altijd geen vrienden. Maak live de strijd tussen noord- en zuid-Italië mee in het Allianz Stadium.

Boek nu je voetbalreis naar:
Juventus - Napoli SSC >>>
Napoli SSC - Juventus >>>