Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Programma Lazio 2021/22

Na een prima seizoen waarbij Europa League werd binnengesleept, wil SS Lazio dit seizoen hoge ogen gooien. De successen van de club leken over en uit, maar in de laatste jaren keerde de ploeg uit de Italiaanse hoofdstad weer terug als topclub. Een Scudetto werd nog niet gewonnen, maar misschien kunnen ze dit seizoen een poging doen! Met sterren als Sergej Milinkovic-Savic en Ciro Immobile, een iconisch stadion en hun fanatieke aanhang, is het een absolute must-visit voor iedereen die ook maar een beetje van Italiaans voetbal houdt. Wij hebben voor jullie twee wedstrijdtips samengesteld, dus lees vooral verder op deze pagina. Wil je toch liever direct het gehele programma van Lazio zien? Klik dan hier! Voor het complete speelschema van de Serie A en Champions League kun je op de doorgelinkte pagina's hieronder terecht.

De mooiste wedstrijden van Lazio

Lazio - AS Roma
Het programma van Lazio staat bomvol prachtige wedstrijden, maar er is maar een duel dat het hele seizoen kan redden. Ongeacht hoe het de rest van de wedstrijden zijn verlopen. De Derby della Capitale is uniek in zijn soort en is daarmee een van de meest intense stadsderby's ter wereld. Tijdens Lazio - AS Roma draait het niet alleen om wie het beste team op het veld heeft staan, maar is het in bedwang kunnen houden van de emotie ook een absolute vereiste. Dat de fans al weken voor de daadwerkelijke datum van de wedstrijd al wat olie op het vuur gooien, is heel normaal. De derbysfeer is in de dagen voor het duel al goed te voelen in Rome. Al met al is de Derby della Capitale een ideale wedstrijd om te bezoeken als voetballiefhebber. Helemaal als een combinatie met het bezoeken van een prachtige stad een vereiste is.

Boek nu je voetbalreis naar:
Lazio - AS Roma >>>
AS Roma - Lazio >>>

Lazio - Juventus
De afgelopen jaren waren over het algemeen voor Lazio niet geweldig, tot het seizoen 2019/20 aanbrak. Ineens leek alles op zijn plek te vallen en deden de Laziali mee voor de scudetto. Een van de titelconcurrenten van Lazio was Juventus, de ploeg van sterren als Cristiano Ronaldo en Paulo Dybala. Ook komend seizoen zal de wedstrijd tegen Juventus een van de meest spraakmakende duels zijn van het programma van Lazio. Voetbalreizen.com biedt jou de kans om live bij deze titanenstrijd aanwezig te zijn. Vorig jaar was het Stadio Olimpico tegen de recordkampioen van Italië goed gevuld met ruim 60.000 aanwezige supporters. Wil jij in het seizoen 2021/22 een van die vele duizenden aanwezige supporters zijn? Bekijk dan eens de mogelijkheden in ons aanbod hieronder!

Boek nu je voetbalreis naar:
Lazio - Juventus >>>
Juventus - Lazio >>>

Stel je eigen voetbalreis samen

Persoonsgegevens

Reisgegevens

Geef hier aan welke wedstrijd of club u wil bezoeken.
Vul hier uw gewenste vertrekdatum in
Vul hier uw gewenste datum van terugkeer in
Vul hier uw gewenste luchthaven van vertrek in
Velden met een * zijn verplicht

We gebruiken jouw gegevens alleen om contact met jou op te nemen.

Onze wedstrijdtips