Programma Lazio 2020/21

SS Lazio kent een enorm bewogen bestaan. Jarenlang leek het erop dat de club het succes in het verleden had achtergelaten. Afgelopen seizoen bewees nog eens dat I Biancocelesti toch nog altijd springlevend zijn. Het Corona-virus gooide roet in het eten van wat een heel gedenkwaardig seizoen had kunnen zijn. Toch mogen de fans van Lazio terugkijken op een geslaagd seizoen. Tot het eind deed de club mee voor de landstitel. Of het seizoen 2020/21 ook zo'n groot succes wordt is nog maar de vraag, maar de Laziali hebben in ieder geval alles in huis om van komend seizoen wederom een groot voetbalfeest te maken. Met sterren als Sergej Milinkovic-Savic en Ciro Immobile, een iconisch stadion en hun fanatieke aanhang, is het een absolute must-visit voor iedereen die ook maar een beetje van Italiaans voetbal houdt. Wij hebben voor jullie twee wedstrijdtips samengesteld, dus lees vooral verder op deze pagina. Wil je toch liever direct het gehele programma van Lazio zien? Klik dan hier! Voor het complete speelschema van de Serie A en Champions League kun je op de doorgelinkte pagina's hieronder terecht.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Lazio

Lazio - AS Roma
Het programma van Lazio staat bomvol prachtige wedstrijden, maar er is maar een duel dat het hele seizoen kan redden. Ongeacht hoe het de rest van de wedstrijden zijn verlopen. De Derby della Capitale is uniek in zijn soort en is daarmee een van de meest intense stadsderby's ter wereld. Tijdens Lazio - AS Roma draait het niet alleen om wie het beste team op het veld heeft staan, maar is het in bedwang kunnen houden van de emotie ook een absolute vereiste. Dat de fans al weken voor de daadwerkelijke datum van de wedstrijd al wat olie op het vuur gooien, is heel normaal. De derbysfeer is in de dagen voor het duel al goed te voelen in Rome. Al met al is de Derby della Capitale een ideale wedstrijd om te bezoeken als voetballiefhebber. Helemaal als een combinatie met het bezoeken van een prachtige stad een vereiste is.

Boek nu je voetbalreis naar:
Lazio - AS Roma >>>
AS Roma - Lazio >>>

Lazio - Juventus
De afgelopen jaren waren over het algemeen voor Lazio niet geweldig, tot het seizoen 2019/20 aanbrak. Ineens leek alles op zijn plek te vallen en deden de Laziali mee voor de scudetto. Een van de titelconcurrenten van Lazio was Juventus, de ploeg van sterren als Cristiano Ronaldo en Paulo Dybala. Ook komend seizoen zal de wedstrijd tegen Juventus een van de meest spraakmakende duels zijn van het programma van Lazio. Voetbalreizen.com biedt jou de kans om live bij deze titanenstrijd aanwezig te zijn. Vorig jaar was het Stadio Olimpico tegen de recordkampioen van Italiƫ goed gevuld met ruim 60.000 aanwezige supporters. Wil jij in het seizoen 2020/21 een van die vele duizenden aanwezige supporters zijn? Bekijk dan eens de mogelijkheden in ons aanbod hieronder!

Boek nu je voetbalreis naar:
Lazio - Juventus >>>
Juventus - Lazio >>>