Tickets Premiership Schotland | Voetbalreizen.com

De Schotse Premiership staat bij velen in het teken van de Old Firm, de eeuwige derby tussen Rangers en Celtic. Toch heeft deze competitie nog veel meer te bieden. Denk daarbij alleen al aan cultclub Hibernian FC, dat in de prachtige Schotse hoofdstad Edinburgh uitkomt. Ook zijn natuurlijk de andere wedstrijden van Rangers FC en Celtic FC het bezoeken meer dan waard. Boek je tickets voor de Premiership en geniet van de geweldige sfeer in en rondom de Schotse voetbalstadions.

Georganiseerde voetbalreizen

Wij hebben besloten geen losse tickets aan te bieden. Dat is om tal van redenen. Een van onze voornaamste argumenten is het ontbreken van een SGR-dekking op losse voetbaltickets. Wij willen jullie met een gerust hart op reis kunnen sturen, daar hoort een dekking van Stichting Garantiefonds Reisgelden ook bij. Daarnaast ligt er vanuit een fors aantal voetbalclubs ook de eis géén losse tickets te verkopen om zo de zwarte handel in wedstrijdkaarten tegen te gaan.

Via de website van Voetbalreizen.com stel je heel gemakkelijk een voetbalreis op maat samen. Kies via ons online platform een hotel, retourvlucht en plek in het stadion. Uiteraard kun je ook in samenspraak met een van onze medewerkers de meest geschikte reis samenstellen.

Voetbaltickets Premiership

De Schotse Premiership is al sinds jaar en dag een aantrekkelijke competitie voor Nederlandse en Belgische voetbalfans. Met oud-spelers als Pierre van Hooijdonk, Giovanni van Bronckhorst en Fernando Ricksen verkenden ook menig voetballers uit de lage landen het Schotse voetballandschap. Al 16 jaar stuurt Voetbalreizen.com reizigers met een gerust hart naar Celtic Park en Ibrox Stadium.

Een tickets is een belangrijk onderdeel van je voetbalreis. Hoe jij je ticket ontvangt is afhankelijk van de werkwijze van de club. Fysieke tickets worden bij de receptie van het hotel door een lokale koerier afgegeven. De E-tickets worden tegelijk met de reisbescheiden per mail mee gestuurd. Voetbalreizen.com werkt nooit op basis van seizoenskaarten of swipecards.

Wijzigingen in speelschema Schotland

Hoewel de commerciële kant van het voetbal de Schotse Premiership nog niet zo beïnvloed als de Premier League van buurland Engeland, is de Schotse competitie ook onderhevig aan wijzigingen in het programma. De TV-maatschappijen hebben behoorlijke invloed in het opstellen van een geschikt wedstrijdschema. Een gelukje, in Schotland willen ze over het algemeen niks weten over duels op vrijdag- of maandagavond. Hoewel de zekerheid er natuurlijk nooit is, vinden toch veruit de meeste duels plaats op zaterdag- of zondagmiddag.

Aanbod voetbaltickets Premiership Schotland

Voetbalreizen.com biedt vele reizen naar Schotse clubs aan. Hieronder tref je het actuele aanbod aan:
Tickets & voetbalreizen Celtic FC
Tickets & voetbalreizen Rangers FC
Tickets & voetbalreizen Hibernian FC

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen