Tickets Primera Division Spanje | Voetbalreizen.com

De Primera Division is een van de meest bezochte competities ter wereld. Dat is niet gek. Met teams als FC Barcelona, Real Madrid en Atl├ętico Madrid huist het behoorlijk wat topclubs. Een voetbalreis inclusief voetbaltickets naar een Spaanse voetbalwedstrijd is een absolute aanrader. Combineer topvoetbal met een verblijf in een van Spanje's mooiste steden en je komt uit op het perfecte weekendje weg. Of je nu naar Madrid, Barcelona, Sevilla of Valencia gaat, het weer is vrijwel altijd goed; dat overigens ook voor het eten geldt.

Georganiseerde tickets

Als organisatie hebben wij besloten ons niet bezig te houden met de verkoop van losse tickets. Wij zijn er van overtuigd dat wij op basis van onze kennis en expertise de voetbalreiziger iets extra's kunnen bieden. Wij zorgen voor een unieke ervaring voor iedere klant. Daarnaast stellen behoorlijk wat clubs de eis om geen losse tickets te verkopen. Bij de losse verkoop van tickets geldt er ook geen dekking van de Stichting Garantie Reisgelden (SGR).

Voetbalreizen.com biedt jullie de kans om je voetbalreis volledig zelf samen te stellen. Via ons online platform kies jij jouw eigen hotel, vlucht en zitplaatsen uit. Zo kom je niet voor een verrassing te staan. Heb je wat hulp nodig tijdens het boeken van je reis? Onze werknemers staan voor je klaar. Op basis van jouw persoonlijke wensen, onze kennis en ervaring stellen wij dan een reis op maat samen.

Tickets Primera Division

Voetbalreizen.com biedt al jarenlang geheel georganiseerde voetbalreizen naar Spanje aan. Zie jij jezelf al helemaal in Camp Nou of Santiago Bernabeu zitten? Wij werken al seizoenen samen met diverse voetbalclubs uit de Primera Division. Een geldig ticket is misschien wel het belangrijkste dat aanwezig moet zijn tijdens eens voetbalreis. De grote vraag is natuurlijk: hoe kom ik aan zo'n ticket?

Tickets worden op naam uitgegeven en worden als E-ticket of fysiek ticket geleverd. De fysieke tickets worden bij de receptie van het hotel via een lokale koerier geleverd. De E-tickets worden per mail mee gestuurd met de reisbescheiden. Voetbalreizen.com werkt nooit op basis van seizoenskaarten of swipe-cards.

Wijzigingen in speelschema Spanje

De Spaanse competitie is onderhevig aan veranderingen in wedstrijddata en aanvangstijden. De invloeden van TV-maatschappijen zijn ook in Spanje dermate groot dat het verschil kan maken. Zo worden de wedstrijden verspreid gespeeld over het weekend. De meeste speelrondes starten op vrijdagavond en worden na wedstrijden op zaterdag en zondag veelal afgesloten op maandagavond.

Aanbod tickets Primera Division Spanje

Voetbalreizen.com biedt veel reizen aan naar de Primera Division in Spanje. Hieronder tref je het actuele aanbod op basis van de clubs aan:
Tickets & voetbalreizen Atl├ętico Madrid
Tickets & voetbalreizen Espanyol RCD
Tickets & voetbalreizen FC Barcelona
Tickets & voetbalreizen Real Madrid
Tickets & voetbalreizen Sevilla FC
Tickets & voetbalreizen Valencia CF
Tickets & voetbalreizen Real Betis

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen