Tickets Serie A Italië | Voetbalreizen.com

Als voetbalfan is een bezoek aan de Serie A een must! Combineer een citytrip naar Rome, Milaan, Napels, Bergamo, Bologna of Turijn inclusief tickets voor een voetbalduel en maak van jouw weekendje weg een onvergetelijke ervaring. Beleef de sfeer rondom de wedstrijd en bezoek samen met locals leuke kroegjes of pleintjes rondom het stadion. De optimale voorbereiding op een internationale voetbalwedstrijd. Want voetbal is meer dan het spelletje van 90 minuten.

Georganiseerde tickets

Als organisatie hebben wij de keuze gemaakt om geen losse tickets te verkopen. Belangrijkste reden is dat wij als bedrijf een toegevoegde waarde willen leveren op basis van onze kennis en ervaring. Op deze wijze denken wij een bijdrage te leveren aan jouw unieke voetbalreis. Ook stellen diverse voetbalclubs de eis om geen losse tickets te verhandelen. Tevens zijn losse tickets niet gedekt via het SGR.

Uiteraard bieden wij jou de mogelijkheid om je voetbalreis geheel op maat samen te stellen. Dit kan online via ons platform; je stelt hier geheel je eigen reis samen. Uiteraard kan dit ook in samenspraak met één van onze medewerkers. Op basis van jouw persoonlijke wensen, onze kennis en ervaring stellen wij dan op maat jouw voetbalreis samen.

Tickets Serie A

Voetbalreizen.com heeft jarenlange ervaring in de organisatie van geheel georganiseerde voetbalreizen naar Italië. Wil jij graag een voetbalwedstrijd in Italië bezoeken? Wij werken al jaren samen met diverse voetbalclubs uit de Serie A. Een geldig ticket is een belangrijk onderdeel van jouw voetbalreis naar het Italiaanse voetbal. Maar waar koop ik nou geldige tickets?

Tickets worden op naam uitgegeven en worden als E-ticket of fysiek ticket geleverd. De fysieke tickets worden bij de receptie van het hotel via een lokale koerier geleverd. De E-tickets worden per mail mee gestuurd met de reisbescheiden. Voetbalreizen.com werkt nooit op basis van seizoenskaarten of swipecards.

Wijzigingen in speelschema Italië

Belangrijk te weten is dat de wedstrijden in Italië onderhevig zijn aan veranderingen in speeldata en aanvangstijden. Ook in Italië zijn de invloeden van de TV-maatschappijen groot. Zo worden de wedstrijden verspreid over het weekend gespeeld. Oftewel op de vrijdag, de zaterdag, de zondag en maandag.

Aanbod voetbaltickets Serie A Italië

Voetbalreizen.com biedt vele reizen aan naar clubs uit de Serie A in Italië aan. Hieronder tref je het actuele aanbod aan:
Tickets & voetbalreizen AS Roma
Tickets & voetbalreizen SS Lazio
Tickets & voetbalreizen AC Milan
Tickets & voetbalreizen Inter Milan
Tickets & voetbalreizen Napoli
Tickets & voetbalreizen Atalanta Bergamo
Tickets & voetbalreizen Juventus
Tickets & voetbalreizen BolognaTITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen