Voetbalreis AS Roma | Bezoek Stadio Olimpico

Voetbalreis AS Roma boeken?

Een AS Roma voetbalreis is voor iedereen die fan is van voetbaltraditie en een geweldige sfeer absoluut aan te raden. Het Stadio Olimpico is een uniek stadion in zijn soort en spreekt direct bij het binnentreden tot de verbeelding. Gelegen in het Romeins Olympisch Park is alleen de wandeling richting het stadion al een bijzondere belevenis. Boek bij Voetbalreizen.com je voetbalreis naar AS Roma en geniet van een wedstrijd in de Serie A en een verblijf in een van de mooiste steden ter wereld: Rome.

Voetbalreis inclusief AS Roma tickets

Het op eigen houtje boeken van AS Roma tickets is over het algemeen een behoorlijk gedoe. Zo moet je eerst lid zijn van de club voor je zomaar tickets kunt kopen. Vaak moet de lidmaatschapskaart ook nog in Italiƫ geactiveerd zijn. Al met al een onbegonnen werk. Wanneer je bij Voetbalreizen.com boekt, wordt je een hoop moeite bespaard. Je kiest zelf je hotel, retourvlucht en AS Roma tickets uit. Wil je de reis zo goedkoop mogelijk houden? Dan kies je waarschijnlijk voor zitplaatsen achter het doel. Toch bereid om wat meer te betalen voor de beste plekken? Dan kom je aan de lange zijde te zitten en heb je fantastisch zicht op het veld!

Derby del Capitale: AS Roma - Lazio Roma

Wedstrijden van AS Roma tegen Juventus, Inter Milan, AC Milan en Napoli zijn prachtig maar vallen in het niet bij Il Derby del Capitale. De stadsderby tegen Lazio Roma is er een om van te smullen. Beide clubs spelen al decennialang mee in de top van de Serie A en treffen elkaar tweemaal per jaar. AS Roma - Lazio Roma staat dan ook wel bekend als een van de interessantste stadsderby's ter wereld. Boek je voetbalreis naar AS Roma - Lazio en ben aanwezig bij de Derby del Capitale.

Op zoek naar het gehele aanbod aan voetbalreizen AS Roma? Klik dan op deze link!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen