Voetbalreis Bayern München | Bezoek Allianz Arena

Voetbalreis Bayern München boeken?

Een voetbalreis naar Bayern München ligt ondanks de status van de club niet zo voor de hand voor veel Nederlandse voetbalfans. Veelal wordt er gekeken naar een club dichtbij de deur als Borussia Dortmund of Mönchengladbach. Toch is Der Bayern in allerlei opzichten uniek en dus zeker het bezoeken waard. Een voetbalreis naar Bayern München is een bezoek aan de succesvolste club van Duitsland. Zie de Allianz Arena op zijn grondvesten springen na een doelpunt van Der Rekordmeister en geniet van de geweldige sfeer in en rondom het stadion.

Op zoek naar het programma of ons gehele aanbod? Klik dan op deze link!

Voetbalreis inclusief Bayern München tickets

Een voetbalreis is natuurlijk niet compleet zonder Bayern München tickets. Kies tijdens het boekingsproces op Voetbalreizen.com zelf waar je plaats wil nemen in de Allianz Arena. Zo is het mogelijk om tegen een minimale prijs een ticket voor bovenaan op de korte zijde te boeken. Uiteraard is er voor een meerprijs ook plek in de hoeken en op de lange zijde van de Allianz Arena. Een ticket van Bayern München boeken is via Voetbalreizen.com een van de meest makkelijke routes die er is. Waar het normaal maar de vraag is of je tickets kunt bemachtigen, boek je in ons online boekingsproces heel gemakkelijk tickets, een hotelovernachting en eventuele retourvlucht.

Voetbalreis Bayern München en Allianz Arena

Een week(end)je Bayern München is voor veel voetballiefhebbers een droom die uitkomt. De sfeer rondom Duitse wedstrijden is uniek en bijzonder om eens mee te maken. Al uren voordat de wedstrijd begint, verzamelen fans zich rondom het stadion en drinken gemoedelijk een biertje. Tegen de tijd dat de wedstrijd begint zit de sfeer er goed in en zullen de fans in het stadion massaal van zichzelf laten horen. Ook na afloop van het duel wordt een mogelijke overwinning vaak nog lang na gevierd onder het genot van een bratwürst en vele biertjes.

Wil jij live eens deze geweldige sfeer meemaken? Bekijk dan ons gehele aanbod voor een voetbalreis naar Bayern München en boek de reis van je dromen!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen