Voetbalreis Manchester United | Bezoek Old Trafford

Voetbalreis Manchester United boeken?

Het maken van een voetbalreis naar Manchester United is voor velen een droom die uitkomt. Bekijk de sterren van The Red Devils live tijdens een van de vele topwedstrijden die het programma van de Premier League kent. Bezoek de derby tegen Manchester City of de absolute topkraker tegen Liverpool FC. Uiteraard bieden wij ook tickets aan van alle andere thuiswedstrijden van Manchester United in de Premier League, FA Cup en UEFA Champions League.

Voetbalreis inclusief Manchester United tickets

Maak je Manchester United voetbalreis en bezoek een van de grootste clubs ter wereld. Bij Voetbalreizen.com boek je naast een hotel en retourvlucht naar keuze ook je Manchester United tickets. Aangezien wij veel waarde hechten aan een persoonlijk reisplan, krijg je zelf de keus op welke tribune je plaatsneemt. Zo bepaal je zelf hoe duur je de reis maakt. Wil je de Manchester United voetbalreis zo goedkoop mogelijk houden, dan zul je waarschijnlijk kiezen voor de tickets op de korte zijde. Toch op zoek naar wat extra luxe? Voetbalreizen.com biedt jullie ook de kans om hospitalityseats te boeken. Hierbij geniet je van allerlei extra's!

Voetbalreis Manchester United - Manchester City

Elk duel van Manchester United is het bezoeken meer dan waard, maar er zijn een aantal wedstrijden die wel héél bijzonder zijn. Een van deze duels is het derby van Manchester. Stadsgenoot Manchester City is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de beste clubs ter wereld. Wanneer dit duel wordt gespeeld loopt de hele stad én regio uit om een glimp op te kunnen vangen van dit prachtige affiche. Old Trafford zal tot de nok toe gevuld zijn; de pubs in de stad zullen uitpuilen en ook thuis zal men vol spanning bij de TV of radio de wedstrijd op de voet volgen. Wil jij een voetbalreis naar Manchester United - Manchester City maken? Bekijk dan via deze link het gehele aanbod van Manchester United.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen