Tickets AS Roma | Bezoek Stadio Olimpico

Tickets AS Roma kopen

De Serie A maakt een stormachtige groei door in de afgelopen jaren. Steeds meer voetballiefhebbers vinden weer hun weg naar het Italiaans voetballandschap. Ook de tickets van AS Roma worden steeds meer gewild. Het Stadio Olimpico spreekt ieder voetballiefhebber tot de verbeelding, of het nu tot de nok toe gevuld is, of helemaal leeg; indrukwekkend is het in ieder geval. Stel je voor dat je tickets van AS Roma hebt om hier een wedstrijd te bezoeken. Hoe gaaf is dat?

Bekijk hier ons aanbod en boek je voetbalreis naar AS Roma!

Tickets AS Roma boeken; welke mogelijkheden zijn er?

AS Roma speelt haar thuiswedstrijd in het prachtige Stadio Olimpico. Vanaf zowat iedere plek in het stadion is het zicht fantastisch. Daarom beperkt Roma de keuze ook tot een plek op korte zijde voor een voordelig bedrag of een plaats op de lange zijde waarbij de totaalprijs iets hoger zal liggen. Ook bij Voetbalreizen.com krijg je de mogelijkheid om zelf een keuze te maken tussen deze twee opties. Hoe dan ook, het zal genieten zijn op de tribunes van Stadio Olimpico.

Voetbalreizen inclusief tickets AS Roma

Wil je tickets voor AS Roma boeken in combinatie met een hotelovernachting en retourvlucht? Dan ben je bij Voetbalreizen.com aan het goede adres. In het boekingsproces maak je een keuze uit meerdere hotels, retourvluchten en kies je uiteindelijk ook een tribune uit om op plaats te nemen. Tickets van AS Roma zitten altijd bij het pakket met hotel en eventuele vlucht inbegrepen.

Benieuwd naar het hele aanbod of op zoek naar een voetbalreis inclusief tickets van AS Roma? Klik dan hier!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen