Tickets Fortuna Liga Tsjechië | Voetbalreizen.com

Het bemachtigen van tickets voor de derby van Praag is iets dat niet mee zal vallen. Voetbalreizen.com heeft connecties met de clubs waardoor wij jullie toch op een veilige legale manier kunnen helpen met het boeken van de ultieme voetbaltrip naar SK Slavia Praag - AC Sparta Praag. Verzeker jezelf nu van een voetbalticket, een of meerdere hotelovernachting(en) en een retourvlucht naar keuze via ons online boekingsproces.

Georganiseerde voetbalreizen

Het verkopen van losse tickets werkt de zwarte handel in voetbalkaarten in de hand; iets waar zowel voetbalclubs als wij niet mee geassocieerd willen worden. De aankoop van dergelijke tickets kan er voor zorgen dat je voor een gesloten deur komt te staan bij het stadion. Dat zal bij het aankopen van een voetbaltripje via Voetbalreizen.com nooit voorkomen. Wij werken enkel via de officiële kanalen en kunnen jullie zekerheid bieden.

Via de website van Voetbalreizen.com krijg je de ruimte om zelf je gewenste voetbalreis samen te stellen. Mocht je er niet uitkomen of toch graag wat ondersteuning van ons ervaren personeel hebben, is dat geen enkel probleem. Wij helpen jullie graag bij het uitzoeken van de perfecte voetbalreis! Daarnaast is een pakketreis via Voetbalreizen.com altijd SGR gedekt. Je kunt dus met een gerust hart op reis!

Voetbaltickets Fortuna Liga

Voetbalreizen.com heeft 16 jaar ervaring in de organisatie van geheel georganiseerde voetbalreizen naar Tsjechische voetbalwedstrijden. Wil jij graag een voetbalwedstrijd in de Fortuna Liga bezoeken? Door onze connecties kunnen wij voor jullie een onvergetelijke voetbalreis organiseren. Een geldig ticket is een belangrijk onderdeel van jouw voetbalreis naar een Franse voetbalwedstrijd. Maar waar koop ik nou geldige tickets?

Tickets worden op naam uitgegeven en worden als E-ticket of fysiek ticket geleverd. De fysieke tickets worden bij de receptie van het hotel via een lokale koerier geleverd. De E-tickets worden per mail mee gestuurd met de reisbescheiden. Voetbalreizen.com werkt nooit op basis van seizoenskaarten of swipecards.

Wijzigingen in speelschema Tsjechië

Belangrijk om te weten is dat de speeldata en aanvangstijden van wedstrijden in Tsjechië onderhevig zijn aan wijzigingen. De invloed van de TV-maatschappijen is ook in de Fortuna Liga de afgelopen jaren enorm toegenomen. Normaliter worden alle wedstrijden in de Fortuna Liga in het weekend gespeeld op een enkeling uitgezonderd.

Aanbod voetbaltickets Fortuna Liga Tsjechië

Voetbalreizen.com heeft sinds een tijdje twee fantastische bestemming aan het aanbod toegevoegd. Zo kun je vanaf heden ook wedstrijden bezoeken in prachtstad Praag. Voor het gehele aanbod klik je op een van de twee links hieronder.

Tickets & voetbalreizen Sparta Praag
Tickets & voetbalreizen Slavia Praag

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen