Tickets Juventus | Bezoek Allianz Stadium

Tickets Juventus kopen

Tickets van Juventus zijn nog nooit zo in trek geweest als nu. Sinds de komst van Cristiano Ronaldo heeft de Italiaanse hoogvlieger nóg meer fans gekregen van over de hele wereld. Ook vanuit Nederland en België reizen er ieder seizoen weer voetballiefhebbers via Voetbalreizen.com af naar het Allianz Stadium van Juventus. Stel via onze website je eigen reis samen inclusief hotel, retourvlucht en wedstrijdticket van Juventus.

Op zoek naar tickets in combinatie met een verzorgde reis? Bekijk ons hele aanbod hier!

Tickets Juventus boeken; welke mogelijkheden zijn er?

Het Allianz Stadium is een compact, maar prachtig stadion. Voorheen speelde Juventus zijn thuiswedstrijden in het gigantische Stadio delle Alpi. Als je bij Voetbalreizen.com je reis naar Juventus boekt, heb je ruim de keuze uit zitplaatsen. Zo is er de mogelijkheid om plaats te nemen op de korte zijde voor een minimaal bedrag. Uiteraard kun je ook een prachtige plek aan de middenlijn boeken, alleen betaal je daar uiteraard net wat meer voor. Je kunt het dus zo gek maken als je zelf wil!

Voetbalreizen inclusief tickets Juventus

Het zelf organiseren van een voetbalreis naar een Italiaanse wedstrijd kan een onbegonnen werk zijn, helemaal als je van plan bent een topwedstrijd te bezoeken. Vaak moet je 'lid' zijn van de club om aan tickets van Juventus te komen. Daarnaast moet je nog maar geluk hebben of er tickets overblijven. Via Voetbalreizen.com regel je heel gemakkelijk een complete voetbalreis inclusief tickets van Juventus.

Wil jij binnenkort afreizen naar Turijn en een wedstrijd van Juventus bezoeken? Bekijk dan ons gehele aanbod via deze link!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen