Tickets Liverpool | Bezoek Anfield

Tickets Liverpool kopen

Tickets voor Liverpool zijn erg populair! Wie droomt er nou niet van een unieke ervaring op Anfield? Geniet van 'You'll Never Walk Alone" in een uitverkocht traditioneel Engels stadion. Verblijf in de stad en bezoek de kleine pubs, het Beatles museum of één van de vele nachtclubs die de stad rijk is.

Ben je op zoek naar een geheel georganiseerde voetbalreis inclusief tickets naar Liverpool Bekijk ons aanbod hier

Tickets Liverpool; welke mogelijkheden zijn er?

Tickets voor Liverpool zijn erg schaars. Iedere wedstrijd is uitverkocht. Zowel nationaal als internationaal heeft de club een groot aantal fans die graag een keer de magie van Anfield willen beleven.

De tickets die Voetbalreizen.com officieel kan aanbieden zijn als volgt:
- Anfield Code Lounge (lange zijde)
- Premier Club (lange zijde)
- RedsBar (lange zijde)
- Sandon Village (korte zijde)

Voetbalreizen inclusief tickets Liverpool

Bij Voetbalreizen.com bieden wij tickets naar Liverpool alleen aan als onderdeel van een georganiseerd pakket. Waarom doen wij dit? Allereerst is dit een verplichting vanuit de club. Een officieel ticket dient altijd onderdeel uit te maken van een georganiseerde reis (met of zonder vervoer). Ten tweede willen wij graag onze klanten geheel van dienst zijn, want hierin ligt onze toegevoegde waarde.

Let er altijd op dat je zaken doet met een officiële instantie. Boek je reis niet bij partijen die werken met seizoenkaarten. Dit is namelijk illegaal en bij ontdekking kan jou de toegang tot het stadion worden ontzegt.

Wil je liever de organisatie van je voetbalreis uit handen geven, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je de mogelijkheid om zelf je reis samen te stellen. Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op via de chat of de telefoon. Samen stellen wij een voetbalreis samen inclusief vlucht, hotel en tickets.

Overtuigd? Boek nog vandaag die droomreis naar Liverpool: Bekijk ons aanbod hier

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen