Tickets Manchester United | Bezoek Old Trafford

Tickets Manchester United kopen

Tickets voor Manchester United zijn van oudsher enorm in trek. Aanschouw sterren als Paul Pogba, Bruno Fernandes en Marcus Rashford live in het prachtige Old Trafford. Breng een bezoek aan het centrum van Manchester en geniet van topvoetbal en een leuke stad in één weekend.

Wil je tickets of een geheel georganiseerde voetbalreis naar Manchester boeken? Bekijk ons aanbod en boek je voetbalreis inclusief tickets naar Manchester United.

Tickets Manchester United boeken; welke mogelijkheden zijn er?

Je kunt je bezoek aan Manchester United zo luxe maken als je zelf wilt. Ga je liever voor een goedkopere optie, dan liggen tickets voor een plaats op de korte zijde het meest voor de hand. Maar wees niet getreurd, ook vanaf de korte zijde is het zicht perfect en krijg je genoeg mee van de wedstrijd. Wil je flink uitpakken en tickets bij Manchester United upgraden naar een hospitality-zone? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Voor ieder budget zijn er tickets voor een wedstrijd van Manchester United te vinden bij Voetbalreizen.com.

Voetbalreizen inclusief tickets Manchester United

Vind je het organiseren van een voetbalreis ontzettend veel werk en laat je dat liever iemand anders doen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij bieden je de mogelijkheid om zelf je reis samen te stellen, maar het verdere werk aan ons over te laten. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via de chat of de telefoon. Samen stellen wij een voetbalreis samen inclusief vlucht, hotel en tickets van Manchester United.

Twijfel niet langer en bezoek Manchester United en geniet van het imposante Old Trafford! Bekijk ons aanbod hier!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen