Tickets Paris Saint-Germain | Bezoek Parc des Princes

Tickets Paris Saint-Germain kopen

Tickets van Paris Saint-Germain worden goed verkocht. Sinds sterren als Neymar, Kylian MbappƩ en Zlatan Ibrahimovic werden binnengehaald door de Parijzenaren begon de Franse topclub steeds meer aan populariteit te winnen. Inmiddels is het een van de grootste clubs ter wereld en zijn tickets van Paris Saint-Germain enorm gewild. Vanuit Nederland en Belgiƫ reizen ieder jaar veel voetballiefhebbers af naar de Franse hoofdstad voor een wedstrijd van PSG.

Wil jij live een wedstrijd van Paris Saint-Germain bijwonen? Bekijk dan het hele aanbod via deze link!

Tickets Paris Saint-Germain boeken; welke mogelijkheden zijn er?

Tijdens het boeken van je voetbalreis naar Paris Saint-Germain kun je de keuze maken uit twee verschillende tickets. Beide kaartjes geven je toegang tot een plaats op de lange zijde. Er is een regulier ticket van Paris Saint-Germain te boeken. Ben je op zoek naar iets meer luxe? Boek dan een VIP-ticket en ben van alle gemakken voorzien tijdens een wedstrijd van PSG.

Voetbalreizen.com inclusief tickets Paris Saint-Germain

Op voetbalreis naar Parijs is zowel met eigen auto als met het vliegtuig goed te doen. Tijdens het boekingsproces bij Voetbalreizen.com krijg je daarom dan ook zelf de keus of je op basis van eigen vervoer naar PSG afreist, of toch liever gebruik maakt van een retourvlucht. Naast dat je een vervoerswijze kiest, maak boek je ook een hotel naar eigen voorkeur. Vervolgens kies je zelf welk soort ticket van Paris Saint-Germain je boekt.

Op zoek naar het gehele aanbod van Paris Saint-Germain? Klik dan hier!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen