Tickets Primeira Liga Portugal | Voetbalreizen.com

De Portugese Primeira Liga kent niet twee maar drie topwedstrijden! Met O Clássico, Derby de Lisboa en Dragões vs Leões heb je drie fantastische wedstrijden. Met een beetje geluk worden er in de beker ook nog een of meerdere keren deze duels geloot en je bent verzekerd van een behoorlijk portie topduels. Boek je tickets naar de Primeira Liga en combineer je wedstrijdbezoek met een kijkje in een van de prachtige speelsteden.

Georganiseerde voetbalreizen

De verkoop van losse voetbaltickets werkt de zwarte handel in de hand, iets waar de clubs én wij absoluut op tegen zijn. Naast het risico om voor een gesloten stadionpoort te staan zijn er nog tal van redenen te bedenken waarom het aanbieden van losse tickets voor zowel de voetbalfan als Voetbalreizen.com negatief zou kunnen uitpakken. Daarom hebben wij er voor gekozen op basis van onze kennis en jarenlange ervaring enkel complete reizen inclusief hotelovernachting en eventuele retourvlucht aan te bieden.

Een van de grote voordelen van zo'n pakketreis is de garantie die Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) jullie biedt. Via de website van Voetbalreizen.com kun je heel gemakkelijk een voetbalreis op maat samen stellen. Boek via ons online platform een retourvlucht, zitplaats in het stadion en hotel naar keuze. Kom je er zelf niet uit of heb je aanvullende wensen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Voetbaltickets Primeira Liga

Al sinds de start van Voetbalreizen.com 16 jaar geleden verzorgen wij geheel georganiseerde voetbalreizen naar Portugese voetbalwedstrijden. Boek een voetbalreis naar SL Benfica, FC Porto of Sporting CP en ben naast je voetbalticket ook verzekerd van een goed hotel en retourvlucht naar Lissabon of Porto. Door onze directe connecties met de voetbalclubs ben je zeker van officiële tickets. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je het stadion niet in komt.

Of je een E-ticket of fysiek ticket krijgt, hangt af van de normale werkwijze van de club. Kiest de club ervoor om je een E-ticket op te sturen, dan ontvang je hem tegelijk met de reisbescheiden in je mailbox. In het geval van het uitgeven van een fysiek ticket, kun je hem ophalen in je hotel tijdens je voetbalreis.

Wijzigingen in speelschema Portugal

Enkele weken voorafgaand aan de wedstrijd wordt in Portugal de speeldag en speeltijd vastgesteld. De invloed van TV-maatschappijen is in de Portugese Primeira Liga dermate groot dat van hen het grote deel van het speelschema afhangt. Normaliter wordt de eerste wedstrijd van de speelronde op vrijdagavond gespeeld. Op zaterdag en zondag wordt het overgrote deel van het restprogramma afgerond. Het slot van de speelweek vindt, in de meeste gevallen in de vorm van één wedstrijd, op maandagavond plaats.

Aanbod voetbaltickets Primeira Liga Portugal

Voetbalreizen.com biedt vele reizen naar Portugese clubs aan. Hieronder tref je het actuele aanbod aan:
Tickets & voetbalreizen FC Porto
Tickets & voetbalreizen SL Benfica
Tickets & voetbalreizen Sporting CP

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen