Tickets Real Madrid | Bezoek Santiago Bernabeu

Tickets Real Madrid kopen

Er zijn weinig clubs in de wereld zo populair als Real Madrid. De verkoop van tickets gaat dan ook altijd erg hard. Bij Voetbalreizen.com boek je een voetbalreis inclusief hotelovernachting, retourvlucht en tickets van Real Madrid. Wie wil niet de Koninklijken live aan het werk zien? Bekijk via deze link ons hele aanbod omtrent wedstrijden van Real Madrid.

Tickets Real Madrid boeken; welke mogelijkheden zijn er?

Real Madrid biedt jullie via Voetbalreizen.com verschillende opties als het gaat om zitplaatsen in het Estadio Santiago Bernabeu. Houd je de kosten het liefst zo laag mogelijk? Kies dan voor zitplaatsen op de bovenste ring achter het doel. In duurdere prijsklassen zijn ook tickets voor onderaan de korte zijde en de gehele lange zijde te boeken. Wil je echt een keer uitpakken? Boek dan tickets voor een VIP-beleving in de European Cup Room!

Voetbalreizen inclusief tickets Real Madrid

Een voetbaltripje via Voetbalreizen.com wordt altijd verkocht in de veronderstelling dat wij jullie iets extra's kunnen bieden. Met inmiddels 16 jaar aan ervaring en expertise weten wij wat wel en niet te doen. Zo is het verkopen van losse tickets om verscheidene redenen niet mogelijk. Om je reis zo comfortabel mogelijk te maken, kiezen wij ervoor om voetbalreizen inclusief hotelovernachting, eventuele retourvlucht en tickets van Real Madrid te verkopen.

Ben jij benieuwd naar alle te bezoeken duels of het gehele aanbod? Klik dan hier!


TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen